Aktuelno

Šok promena Sofije Milošević, ali izgleda nikad bolje FOTO

Manekenka Sofija Milošević drastično je promenila svoj imidž.

02.10.2024.

18:25

Izvor: superžena

3
Šok promena Sofije Milošević, ali izgleda nikad bolje FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Sofija Milošević je jedna od naših poznatijih manekenki. Ona je vrlo često gost prestižnih modnih događaja, pa je tako prisustvovala i Balenciaga reviji u sklopu Nedelje mode u Parizu.

Balenciaga je predstavila žensku kolekciju za proleće i leto 2025, a Sofija se tom prilikom pojavila u toaleti sa njihovim potpisom i sa novom frizurom.

Bela duga haljina sirena kroja je bila Sofijin izbor, a nju je uklopila uz ekstravagantnu teksas jaknu i srebrne papuče sa šljokicama. Ipak, to nije privuklo pažnju koliko njena nova frizura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Već godinama je Sofijin zaštitni znak duga plava kosa, a sada se pojavila sa dugačim pažom, popularnom bob frizurom koja ruši sve rekorde popularnosti ove jeseni.

Sofija je bila gost i na svečanoj večeri koju je organizovao Luj Viton, pa je i tom prilikom zablistala u jednom hrabrom modnom izdanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Ova frizura je vrlo praktična, a ako se dobro isfenira, daje mnogo veći volumen i gustinu nego inače. Ostaje da vidimo da li će Sofija slediti ovaj trend na duže vreme ili će se ipak vratiti svojoj prepoznatljivoj dužini kose.