Aktuelno

Pokazala smelo trudničko izdanje i odmah su je napali: Nije im ostala dužna FOTO

Nedelja mode u Parizu je privukla pažnju i zbog jedne egipatske glumice.

04.10.2024.

18:30

Izvor: superžena

0
Pokazala smelo trudničko izdanje i odmah su je napali: Nije im ostala dužna FOTO
Profimedia/FedericoPestellini/Panoramic

Podeli:

Italijanski brend Miu Miu predstavio je svoju kolekciju na Nedelji mode u Parizu, a među gošćama je bila i Salma Abu Deif, egipatska glumica.

Salma je bila sa svojim suprugom Idrisom Abdelom Azizom i ovaj par zajedno čeka svoje prvo dete. Upravo je njen trudnički stajling privukao najviše pažnje.

Ona je odabrala jedinstveno modno izdanje i time pomerila granice trudničke mode.

Glumica je prošetala u plavoj balon suknji sa plitkim strukom i belu košulju koja je otkrila stomak. Preko svega je upotpunila svoje izdanje sivim džemperom i lakovanim cipelama.

Nakon ovog pojavljivanja, Salma se suočila sa kritikama na društvenim mrežama zbog svog trudničkog izgleda. Kako je napisala, pre su je vređali jer je premršava, sada joj govore da joj je stomak preveliki i da nikako ne bi smela da ga pokazuje.

Profimedia

"Verujem da moja trudnoća ne bi trebalo da me spreči da radim i budem svoja. I verujem da ne treba da se krijem jer vam nije prijatno da gledate! Samo nemojte gledati jer ja to volim i prihvatiću svoju trudnoću do kraja. Uvek sam ćutala koliko su ljudi bili okrutni prema meni od početka moje karijere. Smešno je to što oni nikada ne postaju bolji ili pristojniji, samo postaju okrutniji. Koliko god oni imali smelosti da govore loše o meni, ja neću tolerisati nikakav oblik nasilja", poručila je jasno ova glumica u jednoj objavi na Instagramu koju je kasnije ipak obrisala.