Aktuelno

Na drugima katastrofa, na njoj spektakularno FOTO

Ovakve "lude" modne kombinacije može da iznese samo Keri Bredšo...

05.10.2024.

8:52

Izvor: superžena

0
Na drugima katastrofa, na njoj spektakularno FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Glumica Sara Džesika Parker ponovo oduševljava modnim kombinacijama na setu popularnog nastavka serije "Seks i grad" u Njujorku. I ovog puta je dokazala da je žene s pravom obožavaju i da je Keri Bredšo zaista unikatna u svakom pogledu.

Pokazala je još jednom svoj prepoznatljivi stil noseći odvažnu kombinaciju boja, moramo priznati pomalo i neočekivanu. Jer, sigurno je da se većina žena ne bi ni usudila da u ovako nečemu prošeta ulicom...

Sara Džesika Parker i te kako ume da iznese predimenzionirani tirkizni džemper koji je spojila sa čarapama iste boje, sa lepršavom kariranom suknjom i bež salonkama s elegantnom mašnom.

BACKGRID USA/Profimedia

Džemper je posebno efektan, pa ostalo pada u drugi plan, a na glumici izgleda luksuzno, ležerno, odvažno, pa čak i iznenađujuće. Ceo izgled je savršeno zaokružila velikom platnenom torbom, kakve su poslednjih meseci veoma popularne i svakodnevno ih viđamo na ulicama.

Oh, da, to je ta Keri Bredšo, koja šta god da obuče uvek izgleda besprekorno, pa nas neće razočarati ni u nastavku serije "I tek tako...".

BACKGRID USA/Profimedia