Aktuelno

Jelena Rozga u najtrendi kombinaciji: Savršen spoj koji žene obožavaju da nose FOTO

Jelena Rozga oduševila je ležernim stajlingom za šetnju, a jedan komad ženama je ovih dana posebno omiljen.

09.10.2024.

11:40

Izvor: superžena

0
Jelena Rozga u najtrendi kombinaciji: Savršen spoj koji žene obožavaju da nose FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Jedna od omiljenih pevačica u regionu, Jelena Rozga, koja je zakazala i šesto druženje s beogradskom publikom u decembru ove godine, oduševljava svojim modnim izdanjima - i na sceni, ali i van nje.

Poznato je da je ova lepa Splićanka kada su ugašeni reflektori jedna sasvim prirodna, spontana i ležerna dama, pa najčešće privatno voli tako i da se nosi.

Trenutno uživa u Barseloni, odakle je objavila i fotografiju te modnim stilom oduševila pratiteljke na Instagramu. Zbog njenog mladolikog izgleda teško je poverovati da je u petoj deceniji, a naročito na najnovijoj fotografiji na kojoj nosi, za mnoge, savršen modni spoj - košulju i farmerke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Košulje s prugastim uzorkom su u poslednje vreme sve popularnije i podižu baš svaku kombinaciju na jedan viši nivo, a Jelena takođe prati modne trendove, pa je napravila najbolju moguću kombinaciju uz takvu košulju - plave farmerke.

U pevačicinom slučaju su ove farmerke marke Maison Margiela i imaju proreze na nogavicama, a efektnu kombinaciju za šetnju upotpunila je trendi belim patikama i Gucci torbicom, model Horsebit 1955, preko ramena.