Aktuelno

Nakon revije skinule i veš: Najveće lepotice u "razuzdanim" izdanjima mamile uzdahe FOTO

Žurka nakon povratničke revije Victoria's Secret nagnala je slavne lepotice da budu još slobodnije...

17.10.2024.

12:55

Izvor: superžena

4
Nakon revije skinule i veš: Najveće lepotice u "razuzdanim" izdanjima mamile uzdahe FOTO
Profimedia

Podeli:

Malo toga ostalo je sakriveno tokom velike žurke organizovane nakon povratničke revije Victoria's Secret održane u Njujorku 15. oktobra.

Modnom pistom prošetala su najpoznatija imena modne scene i najveće lepotice koje su na svojim leđima nosile prepoznatljiva anđeoska krila dok su samouvereno koračale u najizazovnijem donjem vešu. Među njima i Adrijana Lima, koja je očarala figurom nakon tri porođaja i u punom sjaju se vratila anđelima.

Nakon umetničkih dela koje su ponele u vidu seksi kompleta pokazavši svoje izvajane figure, reflektori su se ugasili i usledila je nešto opuštenija varijanta zabave.

BACKGRID USA/Profimedia

Slavne manekenke su stigle u oskudnim izdanjima, očigledno veoma ponosne što je sve proteklo u najboljem redu, a ovo je bio trenutak da još jednom pokažu svoja perfektna tela, na malo drugačiji način.

Možda mislite kako ste sve već videli, a možda se i varate?

Vicoria's Secret revija vratila se u prepoznatljivom ruhu nakon šest godina pauze. Poslednja je održana 2018. godine, a okupljanje veteranki osmišljeno je u cilju vraćanja luksuznog brenda na tron.

Glamuroznu sagu, godinama iščekivanu, na noge su vratile: Kejt Mos, Tajra Benks, Adrijana Lima, Ešli Grejam, Irina Šajk, sestre Hadid - Bela i Điđi za koje kažu da su "kraljice revije", Kendis Svonpul, Alesandra Ambrosio, Karla Bruni, Barbara Palvin...

Pogledajte i kako su izgledale na modnoj pisti, sa svojim čuvenim krilima.