Aktuelno

I dalje je mama igre, a pre 6 godina je u suzama ostavila krila FOTO

I dalje se priča o velikoj reviji Victoria's Secret koja je okupila brojna poznata imena.

17.10.2024.

16:56

Izvor: superžena

2
I dalje je mama igre, a pre 6 godina je u suzama ostavila krila FOTO
Profimedia

Podeli:

Povratnička revija brenda Victoria's Secret u Njujorku i dalje je glavna tema. Svi koji prate modu željno su iščekivali reviju koja se tradicionalno održavala od 1995. pa sve do 2018. godine.

Jedno od velikih imena koje je obeležilo događaj je svakako i pojavljivanje Adrijane Lime, koja je vratila svoja krila. Pored nje, prošetala je i Alesandra Ambrosio, Tajra Benks, a  kao Viktorijin anđeo debitovala je čuvena Kejt Mos.

Ipak, niko kao Lima.

Profimedia

Slavna manekenka je poslednji put pre šest godina šetala tom pistom, tada se uplakana oprostila od krila, a sada ih je ponovo stavila. Mnogi su želeli da se prisete kako je Adrijana izgledala te 2018. godine, kao i koliko se promenila.

Jason Mendez/Everett Collection/Profimedia

Danas, jedino što se promenilo jeste boja krila. Adrijana je na povratničkoj reviji prošetala metalik krila, crni veš, ali i helanke u kombinaciji sa neobičnim tangama.

Profimedia

Mnogi su ovo njeno pojavljivanje jedva čekali, dok su drugi komentarisali da je i ona, kao i mnoge druge, ipak posetila plastičnog hirurga. Ove glasine manekenku prate već duže vreme, ali ona se dosada nije obazirala na to.

Jedno je sigurno, svoju liniju je dovela do savršenstva i ponovo je onaj isti Viktorijin anđeo kao pre šest godina kada je rešila da karijeru stavi na pauzu i posveti se porodici.