Fitnes i dijeta

Za 9 meseci smršala 30 kilogama: Jelena Dokić neprepoznatljiva, pogledajte je sad FOTO

Jelena Dokić je nekada bila među najboljim teniserkama na svetu, a danas živi sasvim drugačiji život.

18.09.2024.

11:32

Izvor: superžena

3
Za 9 meseci smršala 30 kilogama: Jelena Dokić neprepoznatljiva, pogledajte je sad FOTO
Profimedia

Podeli:

Iako se odavno povukla s teniskih terena, Jelena Dokić publiku nastavlja da oduševljava svojim iskrenim ispovestima i životnim borbama.

Bivša teniserka je dugo vodila borbu s viškom kilograma, najpre je uspela da ih se reši, ali nakon emotivnog kraha, ponovo je zapala u krizu. Sada Jelena izgleda sasvim drugačije, transformisala se i izgubila čak 30 kilograma, a objavila je fotografije na kojima je pokazala kako je izgledala pre devet meseci i kako izgleda sada.

"Ista osoba bez obzira na moje dimenzije. Bilo da je to 30 kilograma više na slici levo ili sada. Ponosna sam na sebe na jednak način. Jer moj konfekcijski broj i moja vaga me ne definišu. Moja ljubaznost, skromnost, lojalnost, dobro srce, snaga uprkos nedaćama i borbeni duh me definišu, to je ono što je stvarno važno. Niko na vašoj sahrani neće pričati o tome koliko ste debeli. Pričaće o tome ko ste bili kao osoba", napisala je Jelena Dokić ispod objave koja je izazvala veliku pažnju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena)

Prema njenim rečima, svako bi trebalo da se potrudi da bude dobra osoba.

"Zato me nije sramota da pokažem fotografiju s leve strane, jer veličina nije bitna dok god sam ja dobra kao osoba. Držaću glavu uspravno bilo da nosim veličinu 2 ili 20 i niko me neće posramiti, terati da mislim loše o sebi", zaključila je ona.

Proslavljena teniserka je danas teniska analitičarka i vrlo je uspešna u svom poslu.