Aktuelno

Prošetala nemiran dekolte u 51. godini, pa otkrila: "Plašila sam se da mi grudi ne ispadnu" FOTO

Tajra Benks je bila jedna od čuvenih veteranki koje su prošetale pistom tokom povratničke revije Victoria's Secret.

18.10.2024.

15:49

Izvor: superžena

0
Prošetala nemiran dekolte u 51. godini, pa otkrila: "Plašila sam se da mi grudi ne ispadnu" FOTO
Profimedia

Podeli:

I dalje se priča o velikom modnom događaju u Njujorku kada je Victoria's Secret imala svoju veliku godišnju reviju na kojoj su bile brojne proslavljene manekenke.

Jedna od njih je svakako bila i Adrijana Lima, ali i Tajra Benks, koja je za ovaj brend nosila čak devet revija, a poslednji put 2005. godine.

Tajra danas ima 50 godina i dosta se promenila u proteklom periodu, a gostujući u emisiji kod Dru Barimor otkrila je i neke detalje vezane za reviju.

Profimedia

Manekenka je istakla kako je obično na revijama uvek hodala samo za sebe, ali ne i ovog puta.

"Ali, kada sam ovog puta hodala na Victoria's Secret pisti, osećala sam kao da su svi u meni. Žene od 50 godina, nesigurne žene - jednostavno sam imala osećaj da tu ima nečega više. Hodala sam s takvom odlučnošću jer sam se osećala kao da se sve one nalaze u meni, a ne da se samo o meni radi. Bilo je stvarno drugačije ovaj put", rekla je Tajra.

Profimedia

Potom je otkrila i koje razmišljanje ju je opterećivalo s obzirom na to da se dosta ugojila od poslednjeg pojavljivanja.

"Grudi su mi deset puta veće jer sam se ugojila, razmišljala sam samo o tome da mi ne ispadnu iz korseta", iskrena je bila ona.