Aktuelno

Gola leđa i ogroman dekolte: Sergeju je rekla "da" u izazovnim haljinama samo za hrabre FOTO

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović su nedavno organizovali čak dva prilično interesantna venčanja.

23.10.2024.

17:00

Izvor: superžena

5
Gola leđa i ogroman dekolte: Sergeju je rekla "da" u izazovnim haljinama samo za hrabre FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Glumac Sergej Trifunović i njegova supruga, Isidora Mijanović, bili su u centru pažnje od početka svoje veze, a sada je poput bombe odjeknula vest u medijima da je glumac prijavio suprugu za nasilje u porodici.

Poznati par je često delio brojne zajedničke fotografije na kojima su pokazivali kako uživaju u ljubavi, a pre samo sedam dana organizovali su i građansko venčanje.

Isidora je mlađa 23 godine od Sergeja, međtim, uvek su isticali da njima razlika u godinama ne predstavlja problem. Najpre su se venčali u crkvi, a mlada je za tu priliku odabarala prelepu venčanicu. Isidora je zablistala u dugoj beloj toaleti ukrašenoj cvetnim motivima, dok je na glavi imala dugačak veo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Ubrzo nakon crkvenog venčanja, par je organizovao i građansko venčanje, a mnogi će se složiti da je lepa Isidora tada imala još lepšu haljinu. Za ovu priliku je odabrala lila haljinu od satena preko koje je imala sako u nešto tamnijoj nijansi, dok je celo modno izdanje upotpunila belim salonkama. Gola leđa su samo doprinela smelosti mlade devojke koja je često modni uzor onima koji je prate na društvenim mrežama.