Aktuelno

Čeka nas spektakl: Rijana potvrdila dolazak na Met Galu, ali jedna stvar je brine

Najveći modni spektakl očekuje nas 5. maja 2025. godine, a svoje prisustvo potvrdila je i jedna od najvećih zvezda današnjice, slavna Rijana.

25.10.2024.

21:13

Izvor: superžena

0
Čeka nas spektakl: Rijana potvrdila dolazak na Met Galu, ali jedna stvar je brine
Profimedia

Podeli:

Na čuveni modni šou Met Gala 2025, o kojem se već uveliko priča i do sada je poznato već dosta detalja o samom događaju, Rijana će doći kako bi podržala svog dugogodišnjeg partnera, repera ASAP Rokija s kojim ima dvoje dece.

Rijana zna da će sigurno 5. maja biti u Njujorku, ali priznaje da je zabrinuta oko toga šta će obući te večeri kada će sve oči biti uprte u nju.

"Nije mi rekao ništa. Sve što planiram za sada je samo da budemo tamo", izjavila je za Entertainment Tonight.

S obzirom na to da ima veliki modni uticaj i da uvek privlači pažnju svojim pažljivo odabranim  hrabrim stajlinzima, svi jedva čekaju da vide u čemu će se pojaviti, ali, za sada, to ne zna ni ona.

Profimedia

"Ne brinem se za njega. Brinem se za to šta ću ja nositi", nasmejala se pevačica i otkrila da joj Roki uvek pomaže oko odabira modnog autfita za tako velike događaje kao što je Met Gala.

"Nikad ga ne pitam za pomoć, ali uvek je voljan da pomogne", rekla je Rijana, koja se na Met Gali pojavila više od deset puta, pa ne sumnjamo da će i ovog puta uspeti da privuče svu pažnju, a možda i nadmaši dosadašnje legendarne autfite, naročito onaj iz 2018. koji je bio inspirisan papom.

Profimedia