Aktuelno

Najatraktivnija žena na svetu otkrila šta jede i šta trenira: Nikad ne biste rekli

Američka glumica Sidni Svini, koja poslednjih godina nosi titulu jedne od najatraktivnijih žena na svetu, odlučila je da otkrije kako održava besprekoran izgled.

04.04.2024.

12:29

Izvor: superžena

3
Najatraktivnija žena na svetu otkrila šta jede i šta trenira: Nikad ne biste rekli
Profimedia

Podeli:

Popularna Sidni Svini je nedavno priznala da nikad nije probala kafu i da joj je često dovoljno samo dva sata sna, čime je iznenadila javnost, a sada je na red došlo i ono drugo – da otkrije kako se hrani.

Ujutru najčešće jede bobičasto voće, jaja i baget. Izbegava zaslađena pića i pije isključivo vodu, ali to i nije neko iznenađenje koliko jesu ručak i večera.

Za ručak je na meniju salata s piletinom ili čizburger, a zanimljivo je da se nije odrekla slatkiša pa jede kolače, od kojih joj je omiljeni kolač s komadićima čokolade preliven sladoledom od vanile.

Kada je u pitanju večera, najčešće jede testeninu, jer obožava italijansku kuhinju iako nije najzdravija – jednostavno, veliki je gurman.

"Jednog dana ću početi da jedem zdraviju hranu, ali sada vežbam, pa sve mogu da izbalansiram. Volim hranu i usrećuje me", priznaje glumica koja već duže vreme trenira MMA (meštovite borilačke veštine) i za trening nalazi vremena i kada je zatrpana poslovnim obavezama.

"Ako imam jedan sat, odradiću vežbe uz pomoć neke od onlajn-platformi za vežbanje", otkrila je. Ona je dodala: "U ringu sam imala svu opremu u ružičastoj boji. Kad uđeš u ring kao devojka u ružičastom, muškarci te uglavnom potcenjuju, ali kad pokažeš svoju pravu snagu, to je najbolje osećanje u životu."