Aktuelno

Najpoželjnija glumica priznala za kim je "odlepila"; "Previše si stara za njega" FOTO

Kako kaže, od detinjstva je opsednuta zgodnim oskarovcem.

10.04.2024.

18:39

Izvor: superžena

13
Najpoželjnija glumica priznala za kim je "odlepila"; "Previše si stara za njega" FOTO
Profimedia

Podeli:

Holivudska glumica Sidni Svini važi za jednu od najlepših žena sveta. Pored prirodne lepote, nju, takođe, krasi i glumački talenat. On ju je progurao do vrha jedne od trenutno najtraženijih glumica, a uloga u seriji "Euforija" joj je donela svetsku slavu - ali i simpatije muškog sveta.

Na njihovu žalost, Svini je već dugo u skladnoj vezi s Džonatanom Davinom, sa kojim se verila u martu prošle godine.

I dok retko kada priča o svojoj vezi sa zgodnim producentom, trenutno najpopularnija glumica ne krije da gaji određene simpatije prema kolegi Leonardu Dikapriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

"Prva filmska zvezda u koju sam se zaljubila bio je Leonardo Dikaprio. Mislim da sam ga prvi put videla u filmu 'Romeo i Julija'. Posle toga sam gledala svaki njegov film. 'Titanik', tu sam ga obožavala",  rekla je Sidni.

A onda je usledilo snimanje filma Kventina Tarantina - "Bilo jednom u Holivudu"...

"Odlepila sam jer sam se osećala tako glupo. Jer sam u mnogim intervjima pričala: 'Ja volim Leonarda Dikaprija'. Onda sam razmišljala 'Uh, nadam se da nikad nije video ništa što sam rekla'. Moj bože, bilo me je tako sramota, iako sumnjam da on zna ko sam ja ", rekla je tada.

Nakon što se otkrilo da je Dikaprio njena dugogodišnja simpatija, mnogi korisnici društvenih mreža počeli su da se šale na račun poznate glumice.

"Svi sada pretražuju njeno godište", "Ima 26 godina, zar nije previše stara za njega?", "Leo bi verovatno izlazio sa njom pre 5 godina", "Previše si stara za njega. Izvini, devojko, ali si propustila svoju šansu", samo su neki komentari koji su preplavili mrežu Eks (bivši Tviter).