Aktuelno

Mis Buenos Ajresa ima 60 godina: Razvedena je i spremna da osvoji i novu titulu FOTO

Pobedila je mnogo mlađe lepotice i poručuje da lepota nema rok trajanja.

25.04.2024.

14:54

Izvor: superžena

35
Mis Buenos Ajresa ima 60 godina: Razvedena je i spremna da osvoji i novu titulu FOTO
Profimedia

Podeli:

Za novu misicu Buenos Ajresa proglašena je Alehandra Marisa Rodrigez, koja ima 60 godina i po struci je novinarka i pravnika. Ponela je titulu najlepše žene u Buenos Ajresu i 25. maja je čeka takmičenje za Mis Argentine za Mis Univerzuma.

Do sada su se na ovakvim izborima za lepotu takmičile lepotice starosti od 18 do 28 godina, međutim, u junu 2023. godine je ukinuto starosno ograničenje, pa je i Alehandra dobila priliku da zablista na prestižnom izboru za najlepšu ženu. Prema novim pravilima, potrebno je samo da su lepotice punoletne, a Alehandra je pobedila u konkurenciji sa mnogo mlađim devojkama.

"Počašćena sam i vrlo uzbuđena zbog titule koju sam osvojila. Želim da pokažem svim ženama da lepota nije vezana za godine i da možemo da savladamo sve prepreke", poručila je svim damama.

Profimedia

Svoj mladalački izgled održava redovnom fizičkom aktivnošću i zdravom ishranom, te negom kože tela i lica. Ono što se zna o njenom privatnom životu jeste da je razvedena i da stanuje sama, a našalila se da je možda upravo taj podatak doprineo tome da pobedi.

"Verujem da su ljudi primetili  moje samopouzdanje i strast i želju da predstavljam žene svoje generacije. Lepota nema rok trajanja. Da biste bili lepi, potrebno je samo da verujete u sebe i budete svoji", jasna je bila ova 60-godišnjakinja.

Mnogi se nadaju da će Alehandra zablistati i na predstojećem takmičenju te odneti pobedu na izboru za Mis Argentine.

Profimedia