Aktuelno

I dalje je sinonim za lepotu: Proslavila je 66. rođendan i pojavila se u javnosti FOTO

Holivudska lepotica Mišel Fajfer, jedna je od najlepših žena planete, proslavila je 66. rođendan.

30.04.2024.

9:35

Izvor: superžena

6
I dalje je sinonim za lepotu: Proslavila je 66. rođendan i pojavila se u javnosti FOTO
Profimedia

Podeli:

Jedna od najuspešnijih i najlepših holivudskih glumica, Mišel Fajfer, 29. aprila je napunila 66 godina, ali za nju vreme kao da je stalo, jer i dalje izgleda očaravajuće.

Ostala je prirodna lepotica, prepoznatljivog šarma i neodoljivog osmeha, i dama koja uvek odiše ženstvenošću, pa ju je uvek zadovoljstvo videti, iako se u javnosti veoma retko pojavljuje.

Suprug Dejvid E. Keli joj je najveća podrška već više od trideset godina, pa je upravo njemu i pripala čast da sa glumicom deli rođendansku fotografiju koju je objavila na Instagramu uz poruku: "Srećan mi rođendan".  

Njihova ljubavna priča je prava bajka. Venčali su se 1993. godine, a upoznali su se na sastanku na slepo u kuglani - kada su jedva razmenili koju reč, a glumica je mislila da se on nabacuje njenoj sestri.

Posle dužeg vremena, zajedno su se pojavili na događaju Američkog filmskog instituta, dodele nagrada za životno delo 2024. u Los Anđelesu, kada je glumica zablistala u crnom odelu.

Mišel Fajfer je od pojavljivanja na filmskom platnu osvojila publiku širom sveta i već decenijama je jedna od omiljenih i najatraktivnijih američkih glumica zahvaljujući nezaboravnim i kultnim ulogama. Neke od njih ostvarila je u filmovima: "Briljantin 2", "Lice sa ožiljkom", "Veštice iz Istvika", "Opasne veze", "Frenki i Džoni", "Povratak Betmena", "Opasni umovi", "Jednog lepog dana", "Zovem se Sem", "Zvezdana prašina", "Ubistvo u Orijent ekspresu" i mnogi drugi.