Aktuelno

Snimak zabrinuo mnoge, izgubila 20 kg i ne zaustavlja se: "Ostala samo glava" FOTO/VIDEO

Pevačica Kristina Agilera ponovo je tema javnosti, a sve zbog "ozempika" - leka za dijapetes koji se sve više zloupotrebljava.

22.05.2024.

18:02

Izvor: superžena

15
Snimak zabrinuo mnoge, izgubila 20 kg i ne zaustavlja se: "Ostala samo glava" FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Jedna od najboljih pevačica sveta u poslednjih nekoliko godina izgubila je dosta kilograma. Preciznije rečeno - čak 20, a ta drastična promena odmah je probudila sumnju kod širokih masa.

Profimedia/BACKGRID USA

Kristina je postala zavisnica od gorenavedenog leka, što pokazuje i video-materijal nastao na njenom nedavno održanom koncertu u Meksiku.

Kako se vidi, pevačica je sve mršavija i mršavija, a mnogobrojni fanovi bili su iznenađeni njenom pojavom, ali i izgledom.

Kristina je vidno smršala u odnosu na prethodni mesec, a korisnici društvenih mreža apeluju da 43-godišnja pevačica mora da ide na odvikavanje od ozempika.

"Neka joj neko kaže da je vreme da prestane", "Od nje je ostala samo glava. Umreće ako smrša još", "Izgleda kao i svaka osoba koja uzima ozempik i ovo uopšte nije dobro", samo su neki od komentara.

Inače, lek za dijabetes se u poslednje vreme sve više zloupotrebljava. Većina javnih ličnosti ga koriste kao brz metod za gubitak kilograma, iako lekari širom sveta upozoravaju na posledice ovakvog načina primene leka.