Aktuelno

Nauka dokazala! Ovo je trenutno najzgodniji muškarac na svetu – pa, da li je FOTO/ANKETA

Kakav lepotan!

10.10.2024.

21:07

Izvor: superžena

9
Nauka dokazala! Ovo je trenutno najzgodniji muškarac na svetu – pa, da li je FOTO/ANKETA
Profimedia

Podeli:

Prema proračunima britanskog plastičnog hirurga Džulijana De Silve, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu hirurgiju lica u Londonu, najlepši muškarac na svetu je glumac Aron Tejlor-Džonson.

De Silva je do tog zaključka došao koristeći metodu "mapiranje lica", veoma popularnu metodu u plastičnoj hirurgiji. Ona se temelji na "zlatnom preseku".

"Aron je bio ubedeljivi pobednik, kada smo izmerili sve njegove fizičke predipozicije", počeo je plastični hirurg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

"Ono što Arona čini posebnim je oblik njegovog lica. Sa ocenom od 99,2 odsto je naučno dokazano najlepši čovek na svetu. Samo 0,8 odsto mu nedostaje da bude savršen".

Aron Tejlor Džonson u braku je sa 24 godine starijom rediteljkom Sem Tejlor Džonson. U braku su od 2012. godine i važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova. Evo kako je tekla njihova ljubavna priča.

"Širina i dužina njegovog nosa su savršenih mera, čak 98,8 odsto. Takođe, ima i lepo izvajanu bradu koja je dobila dobar rezultat od 95 odsto".

Savršeni muškarac, ipak, nije savršen...

"Svi rezultati su bili zaista odlični, osim njegovog razmaka između očiju od 89 odsto. Takođe, razmak između nosa i gornje usne je 89,6 odsto, kao i generalno razmak između usana je 86 odsto".

loader

Proglašeno drugo i treće mesto

Drugo je zauzeo glumac Lušn Leviskaunt, zvezda serije "Emili u Parizu", a treće je pripalo Polu Meskalu. Odmah iza njih našao se glumac Robert Patison, a potom i Džek Louden.

Počasno mesto za Džordža Klunija!

"Kluni je najstarija zvezda na listi, ali je sa svojim fizičkim predispozicijama i dalje jedan od atraktivnijih muškaraca", zaključio je De Silva.