Aktuelno

Ma, kakav donji veš... Umesto razvoda pomirenje i nastavak "gole tradicije" FOTO

S obzirom na to da, po svemu sudeći, do razilaženja slavnog para neće doći, i dalje ćemo gledati Bjanku i njene bizarne stajlinge.

11.10.2024.

9:27

Izvor: superžena

6
Ma, kakav donji veš... Umesto razvoda pomirenje i nastavak "gole tradicije" FOTO
Profimedia

Podeli:

Italijanska arhitektica Bjanka Cenzori i reper Kanje Vest iznenadili su javnost navodima da se razvode, međutim, samo nekoliko dana nakon spekulacija, kontroverzni par uhvaćen je kako uživa u Tokiju i stavili su do znanja da je sve u najboljem redu.

Dok su fanovi oduševljeni, a Bjankini roditelji razočarani zbog toga što je i dalje s reperom koji navodno upravlja njenim životom i lišava je slobode, oni ne mare ni za šta i ponašaju se poput zaljubljenih golupčića.

Bjanka je ponovo u svom "najboljem izdanju", baš kao što se uvek i pojavljuje u javnosti - u izazovnim, bizarnim stajlinzima i, naravno, bez donjeg veša. Istakla je figuru u pripijenoj odeći u boji kože, a njene prirodne i bujne grudi su bile u prvom planu...

Profimedia

S obzirom na to da nema nikakvih naznaka o razvodu ili lošim odnosima, spekuliše se da je u pitanju marketinški trik kako bi par skrenuo pažnju na sebe, budući da Bjanka više ne privlači i ne šokira svojim stajlinzima, jer - svi su već navikli da je viđaju i (polu)nagu... Stoga, ništa novo.

Koji je naredni potez slavnog para nakon "propale" priče, ostaje da vidimo.

Profimedia