Aktuelno

Roditelji ga napustili, a onda je zavoleo 13 godina stariju: Sada sam proslavlja 55. rođendan

Čuveni glumac slavi svoj 55. rođendan.

12.10.2024.

15:07

Izvor: superžena

1
Roditelji ga napustili, a onda je zavoleo 13 godina stariju: Sada sam proslavlja 55. rođendan
CJ Contino/Everett Collection/Profimedia

Podeli:

Glumac Hju Džekmen rođen je na današnji dan pre 55 godine. Hju je rođen u Sidneju i najmlađi je petoro dece.

Još u ranom detinjstvu se suočio sa traumama. Kada je imao samo osam godina, njegova majka je napustila muža i sa ćerkama otišla u Englesku, dok su Hju i još dvojica njegove braće ostali sa ocem u Australiji.

Njegov otac nije mogao da se pomiri sa tim, pa je nakon pet godina poželeo da je potraži u Engleskoj.

Profimedia

Hju je još u gimnaziji pokazao talenat za glumu, a nakon nekoliko pozorišnih predstava i uloge u čuvenoj seriji "Koreli", Hju je otišao na audiciju za ulogu Vulverina u kultnom serijalu.

Još dok je snimao seriju "Koreli" upoznao je 13 godina stariji Deboru Li-Furnes, koju će kasnije oženiti.

Venčali su se 1996. godine i usvojili dvoje dece, ali je idili nedavno došao kraj. Hju i Debora su saopštili da se razvode iako su decenijama važili za jedan od skladnijih parova u Holivudu.

"Bili smo blagosloveni time da delimo skoro tri decenije zajedno kao muž i žena u prelepom, ljubavlju ispunjenom braku. Naše putovanje se sada završava i odlučili smo da se rastanemo u želji da nastavimo sa svojim individualnim rastom", rekli su oni, prenosi People.

Osim toga, ovaj glumac se suočio i sa teškom dijagnozom. Naime, njemu je dijagnostikovan rak kože, a nedavno se ponovo podvrgnuo analizama radi kontrole, o čemu je obavestio svoje pratioce na Instagramu.