Aktuelno

Prava naslednica skandalozne sestre: Što manje odeće, jer provereno "radi" FOTO

Definitivno je Anđela zatražila savete od svoje starije i iskusnije sestre Bjanke Cenzori.

26.10.2024.

17:51

Izvor: superžena

5
Prava naslednica skandalozne sestre: Što manje odeće, jer provereno "radi" FOTO
Profimedia

Podeli:

U redu, shvatili smo da od razvoda Bjanke Cenzori i Kanjea Vesta nema ništa i da su se i ovog puta samo poigrali s nama, te da će poznata arhitektica ipak nastaviti da šeta obnažena i privlačiti pažnju skandaloznim izdanjima. A, sve i da to ne bude nastavak sage Cenzori-Vest, tu je njena mlađa sestra Anđelina Cenzori koja će je u svakom pogledu zameniti - ukoliko do takvog scenarija dođe.

Anđelina na Instagramu već privlači veliku pažnju i aktivnija je nego što je bila u ranijem periodu, a ove nedelje uživala je u rođendanskoj proslavi koju je u Melburnu organizovao Trevis Skot, bivši dečko Kajli Džener s kojom ima dvoje dece. I, naravno, odmah je o tome izvestila javnost putem Instagrama.

Čini se da je za ovu priliku zatražila nekoliko saveta od svoje starije sestre Bjanke, i te kako iskusne u prvilačenju pažnje, pa se pojavila u veoma oskudnom kompletu - spuštenoj providnoj suknji u boji kože, i crnom topiću iz kojeg izviruju grudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANGELINA (@angelinacensori)

Ima i novu frizuru, pa je i u tom pogledu sve veća kopija svoje sestre, a izgleda da sledi Bjankine korake i po pitanju društvenih mreža - odmah se pohvalila uz nekoliko zavodničkih fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANGELINA (@angelinacensori)

Pogledajte i kako to radi Bjanka...