Aktuelno

"Ludo sam zaljubljen u Pamelu": Nekadašnja seks-bomba odgovorila britanskom šarmeru

I glumac i glumica trenutno nemaju emotivne partnere, a zajedno su glumili u filmu "Goli pištolj".

27.10.2024.

9:22

Izvor: superžena

0
"Ludo sam zaljubljen u Pamelu": Nekadašnja seks-bomba odgovorila britanskom šarmeru
Profimedia

Podeli:

Pamela Anderson i Lijam Nison jedno za drugo imaju samo reči hvale, nakon što su se bolje upoznali tokom snimanja filma. Britanski glumac je za People rekao da je ludo zaljubljen u koleginicu, na šta mu je Pamela odgovorila da je pravi džentlmen i počastil ga brojnim komplimentima.

"On izvlači najbolje iz vas... s poštovanjem, ljubaznošću i dubinom iskustva. Bila mi je apsolutna čast raditi s njim", izjavila je glumica u nedavnom intervjuu i dodala da je iskredno brinuo o njoj, te da je stavio svoj kaput na njena ramena kada joj je bilo hladno. Zauzvrat, ona mu je napravila hleb i kolačiće, čime je Nisona očigledno kupila za sva vremena.

Profimedia

"Ludo sam zaljubljen u Pamelu. S njom je naprosto sjajno raditi. Ne mogu da iznesem o njoj dovoljno komplimenata, biću potpuno iskren. Duhovita je, jednostavno je raditi s njom, a u filmu će biti fantastična", rekao je.

Profimedia

Nison je 2009. godine izgubio suprugu Natašu Ričardson s kojom je bio u braku petnaest godina. Važili su za jedan od najsrećnijih i najskladnijih parova, a tragično je preminula nakon teških povreda zadobijenih u skijaškoj nesreći. Glumac s Natašom ima dva sina, a istakao je da ne traži novu, ljubav jer je srećan s onim što ima i smatra da bi i Nataša bila ponosna. 

Profimedia/Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot.