Lepota žene

Nakon Pamele, i ona je skinula šminku i pokazala pravo lice: "Sada ličim na sebe" VIDEO

Trend pojavljivanja bez šminke bi mogao da zaživi u Holivudu.

23.10.2024.

21:55

Izvor: superžena

2
Nakon Pamele, i ona je skinula šminku i pokazala pravo lice: "Sada ličim na sebe" VIDEO
Steven Ferdman/Profimedia

Podeli:

Sinonim za Holivud i crveni tepih je glamur, sjaj, besprekorne toalete i večernja šminka koja je uvek efektna. Ipak, neke zvezde su rešile da "odmore" svoje lice i pojavljuju se na svim javnim događajima bez šminke.

Jedna od tih koja je pokrenula takav trend je čuvena Pamela Anderson. Nekada fatalna plavuša i danas izgleda odlično, ali se uvek pojavljuje bez trunke šminke na licu. Svojim potezom je inspirisala i Dru Barimor.

BACKGRID USA/Profimedia

Gostujući u emisiji The Drew Barrymore Show, Pamela je navela Dru da odmah skine šminku, a potom i sve ekstenzije iz kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Drew Barrymore Show (@thedrewbarrymoreshow)

"Svi u studiju ćemo biti prirodni. Žene su najlepše kada su prirodne. Sada ličim na sebe", rekla je Dru dok je skidala šminku.

Današnji ideali lepote su se dosta promenili, svi su opsednuti korekcijama, nezadovoljni su svojim izgledom i trude se da izgledaju drugačije. Mlade devojke se ugledaju na poznate ličnosti, gledaju njihove uređene fotografije na kojima su neprepoznatljive i žele da dostignu nemoguće.

Pamela Anderson je jedna od retkih koje su se usudile na takav korak i redovno pod svetlima reflektora se pojavljuje bez šminke.