Roditeljstvo

Ima jedanaestoro dece i šokirala je ljude: Ovako izgleda samo jedan sat njenog dana VIDEO

Ako ste mislili da imate težak dan i puno posla, pogledajte kako samo jedan sat ove majke izgleda.

26.06.2024.

15:27

Izvor: superžena

0
Ima jedanaestoro dece i šokirala je ljude: Ovako izgleda samo jedan sat njenog dana VIDEO
oleg tsiganok/Shutterstock

Podeli:

Jedna majka iz Njujorka redovno objavljuje video-snimke na društvenim mrežama i otkriva kako joj izgledaju dani uz čak jedanaestoro dece.

Dobra organizacija ključna je u svemu, a time se vodi i Ališa Doerti, čiji dan izgleda potpuno haotično. Ipak, ona sve postiže i nije joj teško da ustaje u 4 ujutro kako bi sve obavila.

Tih sat vremena naziva - sat haosa, a uverićete se zbog čega.

Svakog jutra ustaje u četiri sata kako bi završila sve dok se deca ne probude; priprema im kutije za ručak, rančeve, cipele, odeću, lekove...

"Pripremam im vitamine, lekove, inhalatore, dezodoranse, čekaju ih spremne četkice za zube na koje im stavljam kalodont... Kutije za ručak i vodu pripremam za starijih šestoro, a zatim iz garaže donosim rančeve i cipele za najmlađih petoro. Rančeve i cipele slažem po uzrastu i napunim im njihove flaše s vodom i ledom."

Ni tu nije kraj... Ponovo je u garaži, gde ima "ostavu", uzima grickalice za najmlađe, a potom proveri svaki ranac - da li je tu ručak, mapa, knjige, voda...

"Nakon toga deca odlaze da se inhaliraju, očiste lice losionom, počešljaju se i operu zube. I kada se svi srede i obuku, daju mi poljubac i odu", ispričala je Ališa, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Doerti Dozen.