Roditeljstvo

Elton Džon i njegov muž vaspitavaju sinove na ovaj način, sigurno ćete ga i vi primeniti

Proslavljeni muzičar ima posebne principe kada je vaspitanje dece u pitanju.

14.10.2024.

19:07

Izvor: superžena

0
Elton Džon i njegov muž vaspitavaju sinove na ovaj način, sigurno ćete ga i vi primeniti
Mert Alper Dervis / Anadolu/ABACAPRESS.COM/Profimedia

Podeli:

Čuveni Elton Džon i njegov suprug Dejvid Furniš žive jedan skladan život sa svojim sinovima Zakarijem (13) i Ilajdžom (11).

Oni su zajedno već tri decenije, a decu su dobili uz pomoć surogat majke.

Elton Džon često govori o sinovima i o tome koliko je srećan što ih ima, ali govori i o tome kako ih vaspitava i čemu uči, s obzirom na to da može da im priušti šta god požele.

Naime, jedna od glavnih stari kojima ih uči jeste da redovno obavljaju kućne poslove.

"Ja potičem iz radničke porodice i rođen sam na opštinskom imanju. Sve što imam zaradio sam napornim radom i i moji klinci će to morati na isti način", rekao je jednom prilikom.

Takođe, rešio je da im testamentom ostavi minimalnu svotu iako je njegovo bogatstvo procenjeno na 650 miliona dolara. On će ipak veliki deo toga dati u humanitarne svrhe, a sinovi će morati sami da zarade za sebe.

"Očigledno, voleo bih da ostavim svojim dečacima solidnu finansijsku situaciju. Ali ne želim da budu razmaženi kad porastu. Užasno je dati klincima srebrnu kašiku. To bi im uništilo život", istakao je Elton Džon.

Njegov suprug se u potpunosti slaže sa ovakvim metodama vaspitanja jer im je jedini cilj da njihovi sinovi poštuju novac i naporan rad.