Lepota žene

Otkažete manikir, ali ipak plaćate uslugu: Burne reakcije na mrežama – da li opravdavate? ANKETA

Na društvenim mrežama se prethodnih dana pokrenula polemika vezana za salone lepote i devojke koje se bave manikirom, a ljudima je posebno zasmetao njihov odnos prema klijentima.

11.09.2024.

10:55

Izvor: superžena

2
Otkažete manikir, ali ipak plaćate uslugu: Burne reakcije na mrežama – da li opravdavate? ANKETA
SeventyFour/Shutterstock

Podeli:

Prethodnih dana je na X (Tviter) objava jedne korisnice koja je besna nakon otkazivanja usluge u jednom salonu lepote pokrenula veliki broj komentara.

Već duže vreme se priča o tome kako su usluge ulepšavanja, među kojima se nalaze manikir i pedikir, jako skupe, a neki saloni imaju i određena pravila koja očekuju da poštujete tokom zakazivanja.

Naime, objava koja je pokrenula pravi rat na mrežama je govorila o tome da su neki saloni počeli da naplaćuju uslugu čak i ako im otkažete termin, jer takva je politika firme.

"Zakažem tretman lica u jednom salonu u Novom Sadu, iskrsne mi nešto, nema šanse da stignem, javim se da otkažem deset sati ranije i oni mi kažu da je politika firme da se uplati 3.500 ako je prošlo manje od 24 časa do termina", napisala je besna korisnica.

Ovo je pokrenulo pravu buru na društvenim mrežama, a ako je verovati komentarim, navodno postoje i crne liste u salonima, pa ako jednom otkažete, moraćete da pazite za sledeći put.

Kako pišu na društvenim mrežama, redovi za zakazivanje su nikad duži, ali bilo je i onih koji smatraju celu priču bespotrebnom.

"Niko vas ne tera da idete. Meni je draže da mi neko lepo sredi nokte i da to platim, nego da brinem da li će mi požuteti od konstantnog mazanja", napisala je jedna korisnica.

Pitamo i vas, da li opravdavate ovakav potez salona za plaćanje otkazane usluge, ali i da li su previsoke cene kada je manikir u pitanju?

loader