Aktuelno

Imamo novu trendi frizuru za prelazni period: Poželećete odmah da je iskopirate FOTO

Čini se da je vrelo leto polako za nama, ali da se od letnjih frizura još neko vreme nećemo oprostiti.

06.09.2024.

11:20

Izvor: superžena

1
Imamo novu trendi frizuru za prelazni period: Poželećete odmah da je iskopirate FOTO
XArtProduction/Shutterstock

Podeli:

To nam je predočila glumica Lindzi Lohan, koja ovih dana radi na snimanju nastavka kultnog filma "Freeky Friday" i koja je pokrenula novi trend na društvenim mrežama, nadahnut španskom poslasticom - churrosima.

Pohvalila se novom frizurom, a radi se o nežnim kovrdžama koje se uvijaju baš kao ova poslastica, pa je otuda trend i dobio baš taj naziv.

Frizuru je osmislio poznati frizer Dimitris Giannetos, koji sarađuje s brojnim poznatim ličnostima, među kojima Amal Kluni koja je ove godine zadala modnu lekciju na Filmskom festivalu u Veneciji, zatim Điđi Hadid, Megan Foks i drugima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

"Podrazumeva kombinaciju ravnih i sirena talasa. 'Neuredan' izgled namerno različitih kovrdži uz izbledelu narandžastu boju s primesama plave simbolizuje 'churro' kosu", naveo je poznati frizer koji smatra da je ova frizura idealna za ovaj prelazni period - iz leta u jesen.

"Počnite s bakarnom bazom, ali tražite svetle pramenove u kosi. Ako ste šik i sofisticirani, sigurno ćete voleti ovaj trend. Dobićete neopterećeni izgled - kao da ste ovog momenta ustali iz kreveta - s ovim savršenim talasima", poručio je Dimitris.

Dakle, za kraj leta, jedno lepo slatko osveženje!