Lepota žene

Ovo je najbolji ženski parfem svih vremena: I Srpkinje ga obožavaju

Nakon rigoroznog procesa izbora, ugledni časopis Marie Claire objavio je dobitnike Fragrance Awardsa 2024, a među njima se našao i jedan favorit brojnih Srpkinja.

24.09.2024.

11:22

Izvor: miss7.24sata.hr/Matea Salopek-Koncul

1
Ovo je najbolji ženski parfem svih vremena: I Srpkinje ga obožavaju
yarayanastia/Shutterstock

Podeli:

Omiljeni modni klasik koji mnoge žene već takođe imaju na svojim policama je YSL Black Opium parfemska voda, koja je osvojila titulu najboljeg ženskog mirisa svih vremena.

Ovo priznanje ne samo da slavi ovaj bezvremenski miris, već nudi i inspiraciju za one koji žele dodatno da istraže ogroman svet parfema. Trijumf Black Opiuma služi kao dokaz njegove trajne privlačnosti i može poslužiti kao inspiracija za vašu sledeću kupovinu.

Rigorozan proces izbora

Tim Marie Claire posvetio je mesece pedantnom testiranju i ocenjivanju širokog spektra mirisa. Njihov rigorozan proces uključivao je obimno prskanje, raspršivanje i mirisanje kako bi se svaki miris u potpunosti doživeo. Tim se uključio u žestoke rasprave oko specifičnih nota, kako bi obezbedili da se svaki aspekt temeljno razmotri. Da bi procenili performanse parfema u stvarnom svetu, sproveli su i testove u različitim društvenim situacijama, što im je omogućilo da vide kako se svaki miris ponaša u različitim okruženjima. Osim toga, pažljivo su ocenjivali i dugotrajnost svakog mirisa. Ovaj sveobuhvatni pristup obezbedio je to da se samo istinski posebni mirisi nađu na spisku dobitnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ping Ting (@serenat071986)

SL-ov Black Opium osvojio je noseve i srca svojom jedinstvenom mešavinom nota. U gornjim notama nalaze se odvažni akordi crne kafe koji bude čula. Srce mirisa otkriva nežan cvet narandže, što mu daje dašak ženstvenosti i uravnotežuje intenzivan početak. Kako se miris razvija, bazne note cedrovine i pačulija daju mu dubinu i trajnu snagu, garantujući da miris traje ceo dan.

Ovaj cvetni miris kafe postiže savršenu ravnotežu između bogatih, intenzivnih aroma i blistavih, ženstvenih nota. Dodatak vanile daje mu senzualnu privlačnost koja ostaje na koži i stvara složeno i primamljivo mirisno iskustvo. Majstorska kombinacija ovih nota rezultirala je mirisom koji je istovremeno odvažan i sofisticiran te privlačan raznim ukusima i preferencijama.

Više od mirisa

Elegantna crna svetlucava flašica Black Opium parfema odiše sofisticiranošću i tajanstvenošću. Ovo moderno remek-delo crpi inspiraciju iz kultnog mirisa Opium koji je Yves Saint Laurent lansirao 1977. godine, odajući počast svom legendarnom prethodniku. Za stvaranje Black Opiuma zaslužna su četiri majstora: Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc. Njihov kombinovani  talenat i vizija rezultirali su mirisom koji je istovremeno bezvremenski i savremen, privlačan širokom rasponu žena kroz generacije.

Kako ga nositi?

Kao i mnoge druge parfeme, Black Opium je potrebno strateški naneti na pulsne tačke. Brend preporučuje da započnete nežnim utapkavanjem mirisa na zglobove, da se miris zagreje toplinom vašeg tela. Zatim ga nanesite na vrat, a na kraju na grudi kako bi vas u potpunosti obavio ovaj opojni miris. Ova metoda nanošenja pomoći će vam da ostavite zarazni trag mirisa koji se zadržava tokom celog dana i noći. Priznanje koje je Black Opium dobio kao "najbolji ženski miris svih vremena" učvrstilo je njegov status modernog klasika. Dakle, ako želite da dodate dašak misterije i senzualnosti svojoj kolekciji mirisa ili jednostavno želite da isprobate najbolje od najboljeg, YSL-ov Black Opium je izbor zbog kojeg nećete zažaliti. Uostalom, to nije samo parfem, to je remek-delo koje je izdržalo test vremena i osvojilo srca žena širom sveta.

loader