Veze i odnosi

Ako želite da budete nezaboravni u krevetu, ove tajne morate znati

S ovim savetima uživaćete u seksu koji će vas ostaviti bez daha.

08.04.2024.

20:52

Izvor: Večernji.hr

2
Ako želite da budete nezaboravni u krevetu, ove tajne morate znati
LightField Studios/Shutterstock

Podeli:

Svako u krevetu želi da bude dobar i pokaže ono što najbolje zna, međutim, nije uvek sve u tehnici. Ako želite seks o kojem neće prestati da pričate, a ni da razmišljate, i onaj koji će vam se učiniti kao neka posebno romantična scena iz filma, isprobajte ove tri jednostavne tajne.

Ono što prvo treba da znate je da radost seksa nije fizička i da su stvari koje radimo jedni drugima s telima dobre, ali da se zadovoljstvo događa u mozgu. To znači da bez obzira na to što se događa na tim delikatnim nervnim završecima, stanje uma je sve. Možete savladati svaki pokret u priručnicima, ali ako ih ne izvodite na način koji odjekuje u kontrolnom centru, to je samo besmisleno trljanje. Takođe, osnovna fizička kompatibilnost je važna, ali osim toga, veća dužina, veći obim, više lupanja, više ljubljenja, više minuta, sati ili bilo čega što radite, ne doprinosi većem užitku. Svako, bez obzira na opremu koju ste dobili, može iskoristiti tajne za nezaboravan seks.

Treba da znate i da orgazam može biti intenzivan i snažan ili "dosadan". Puno se više radi o tome što osećate kad osetite vrhunac nego o tome kako se zbog njega osećate. Još jedna važna stvar je i da nezaboravan seks ne zavisi od savršene zadnjice, velikih grudi, ravnog stomaka ili definisanih trbušnjaka. Kada zračite ljubavlju, njeno svetlo daje briljantan sjaj, a to određuje kako vas vaš partner ili partnerka vidi.

4 PM production/Shutterstock

Dakle, koje su tajne?  

Naučite da čitate raspoloženja svog partnera

Najveći pojačivač užitka je osećaj simpatičnosti ili kada ste s partnerom na istoj talasnoj dužini, a važno je i znati kada stati i kada nastaviti, te kada promeniti položaj. Osim toga potrebno je i znati kada treba poslati poljubac ili jednostavno pogledati partnera u oči i nasmešiti se.

Slavite svaki centimetar partnerovog tela

Postoji razlika između dodirivanja za lično zadovoljstvo i dodirivanja za zadovoljstvo partnera. Takođe, postoji razlika između dodira koji potvrđuje ili preuzima vlasništvo i zahvalnog dodira, koji izražava zahvalnost. Kada slavite, prepuštate se. Kada slavite, idete polako. Kada slavite, poštujete. Ništa nije toplije od dodira s poštovanjem, što više poštujete, to ćete partnera dublje dirnuti i veća je verojatnoća da ćete se pokrenuti dalje.

Setite se kada ste poslednji put uzeli vremena da se divite partnerovim rukama ili stopalima, da masirate ruke ili ramena, nežno milujete po kosi ili pređete rukama od bedara do nožnih prstiju. Dok se fokusirate na područja za koja ste mislili da nisu seksi, tad iznenada postaju seksi i možete čuti partnera kako vam govori da ga/je niko nikad pre nije tako dodirnuo. Dodir koji slavi je magičan i električan i osetićete naboj u vazduhu.

Povežite srca, a tek onda tela

Ako zaboravite u potpunosti da se uskladite sa svojim partnerom, zastanete i podsetite jedno drugo rečima, gestima, čak i pogledom, na ljubav koju delite, samo ćete proći kroz pokrete seksa i na kraju se osećati prazno. Kada osećate da se udaljavate od partnera, primamljivo je iskoristiti seks kako biste pokušali ponovno da uspostavite vezu, no korišćenje intimnosti za stvaranje veze je zapravo obrnuto.

Povezanost stvara bliskost, jer veza pretpostavlja poverenje. Kada dozvolite partneru da vam se emocionalno približi, rušite "zidove" i dopuštate sebi da se opustite. Ovo stanje mentalne smirenosti ima ogroman efekat na telo, priprema ga i čini vas intenzivnim i senzibilnim. Partner tada oseća vašu energiju i hrani se njom, oseća vaše ruke pre dodira, ali važno je znati da se ništa od ovoga ne događa ako prvo ne uskladite svoja srca. Najlakši način da se uskladite je da zajedno ponavljate dve jednostavne reči: "Volim te." Kada izgovorite ove reči naglas, svet oko vas se topi, a vi ste spremni da doživite nešto nezaboravno.