Iz muškog ugla

Muškarci otkrivaju – šta žene ne treba da nose u krevetu?

Želite li da saznate o kojim stvarima zaista brinu muškarci u krevetu?

28.03.2024.

20:14

Izvor: Ženski magazin

7
Muškarci otkrivaju – šta žene ne treba da nose u krevetu?
4 PM production/Shutterstock

Podeli:

Ovaj put nije reč o samom seksu, veštinama i donjem vešu, već o faktorima koji čine muškarce uznemirenim pre nego što seks počne.

"Njen sjaj za usne je toliko lepljiv da osećam da se ljubim sa lepkom."

Jasno je da devojke vole ruževe, balzame i sjajeve za usta. Ali, kada ste u krevetu s partnerom, preskočite mazanje usana, jer će u svakom slučaju brzo nestati sa njih. Ne samo da neki od sjajeva imaju neprijatan ukus, već mogu biti vrlo lepljivi, što može biti vrlo neprijatno, naročito za muškarce koji obično nemaju ništa na svojim usnama.

"Njen parfem je toliko jak da ga može osetiti čitav grad."

Čak i ako ne osećate koliko je vaš parfem jak, nemojte preterivati s prskanjem po celom telu. Dovoljna je samo kapljica parfema tu i tamo, tako da ga mogu osetiti samo oni koji su nekoliko centimetara udaljeni od vas, a ne i susedi koji žive pored vas. Pored toga, možda se parfem ne dopada vašem partneru, ili je veoma jak i uznemirujući, pa je zaista bolje da ga koristite u malim dozama.

"Kada je njeno telo namazano uljem, toliko je klizavo da je ne mogu čak ni uhvatiti."

Čak i ako imate suvu kožu pre nego što odete u krevet ne koristite ulje. Ulja se teže apsorbuju i mogu biti veoma klizava za razliku od mleka i losiona za telo.

"Njena šminka je svuda, na meni i na posteljini koju sam juče promenio."

Određeni ruževi su masni i imaju neprijatan ukus na usnama partnera. Pored toga, nošenje šminke u krevetu takođe šteti vašoj koži. Ne zaboravite da šminka ostavlja tragove, na njemu i na posteljini. Ako već ne možete bez šminke, pokušajte da koristite kozmetičke proizvode koji se smatraju vodootpornim i ne ostavljaju trag. Vaš partner će vam biti zahvalan.