Veze i odnosi

Tri važne reči koje će popraviti svaki loš seks

Sledite ova "pravila" i osećaćete se potpuno zadovoljno.

14.04.2024.

18:51

Izvor: Zadovoljna.hr

5
Tri važne reči koje će popraviti svaki loš seks
Aloha Hawaii/Shutterstock

Podeli:

Da biste izgradili seksualno samopouzdanje potrebno je iskustvo. U jačanju toga pomoći će vam i ovi koraci zbog kojih ćete se osećati potpuno zadovolj(e)ni.

Budite kraljice sopstvenog zadovoljstva

Poznato je da su žene koje se češće samozadovoljavaju samopouzdanije u seksu, te u njemu nalaze više zadovoljstva jer znaju kako dostići vrhunac.

"Ako to još niste učinili, svakako odvojite vremena za sebe pa otkrijte sopstvene erogene zone, kao i intenzitet dodira koji vam najviše odgovara", kaže seksološkinja Emily Morse.

Naučite da gledate svoje telo kao seksepilno

Za seksualno samopouzdanje važna je ljubav prema svom tijelu, te doživljavanje sebe samih kao seksualnih bića. Da biste dostigli ovaj cilj, važno je vežbati. Obucite provokativni svileni veš, usku haljinu, štikle ili koji drugi dodatak koji vas čine poželjnima, prošetajte se pred ogledalom i priviknite se na ovu ideju.

Kažite ove tri magične reči

Niko vam ne može pročitati misli, pa ako nešto želite, to morate i da zatražite. Ovo pravilo naročito važi u slučaju seksa. Ako partner radi nešto tokom seksualnog odnosa što vam se ne sviđa, najbolje je da mu to kažete.

"Uživite se u trenutak, i ne zaboravite da izgovorite ove tri moćne reči: Pokušajmo to ovako", zaključuje dr. Morse.