Veze i odnosi

Čuveni trener (72) ljubi 48 godina mlađu: Hrvat posle raskida u vezi sa navijačicom FOTO

Lepotica je od čuvenog trenera Bila Beličika mlađa gotovo pet decenija, a viđeni su u Hrvatskoj.

15.06.2024.

14:14

Izvor: superžena

13
Čuveni trener (72) ljubi 48 godina mlađu: Hrvat posle raskida u vezi sa navijačicom FOTO
Profimedia

Podeli:

Najbolji trener u istoriji NFL, Bil Beličik, navodno je nakon raskida dugogodišnje veze uplovio u vezu sa 24-godišnjom Džordan Hadson, prenose američki mediji.

Lepotica je od njega mlađa čak 48 godina, a glasine je podgrejalo i to što su zajedno fotografisani na jednoj luksuznoj jahti na Hrvatskom primorju.

Kako prenose pojedini mediji, Beličik je vezu s mladom lepoticom započeo dok je još bio u vezi sa Lindom Holidej, od koje se rastao posle deset godina ljubavi. Pre toga je bio u braku sa Debi Beličik.

"Upoznali su se još 2021. godine na jednom letu u Floridi. Zbližili su se pričajući o jednom sportskom projektu, te nakon sletanja razmenili brojeve telefona i ostali u prijateljskim odnosima narednih meseci. Razgovarali su o njenom studenstskom radu i rutinama kao čirlidersice", piše TMZ.

Nakon Bilovog raskida dugogodišnje veze, ubrzo su  postali više od prijatelja i izvor kaže da je Džordan tajno podržavala Beličika na sportskim događajima tokom sezone 2022. i 2023. Međutim, nedavno su odlučili da ozvaniče vezu.

Čirlidersica je viđena s Bilom na službenom putu u Hrvatskoj, a kruže glasine da je čak počela da mu pomaže u njegovim poslovnim poduhvatima.

Kako piše TMZ, Džordan je odbila da prokomentariše glasine o vezi, dok se iz PR tima Bila Beličika nisu oglašavali.