Veze i odnosi

Fatalna i 25 godina mlađa: Ova lepotica je ukrala srce najpoželjnijeg glumca FOTO

Džerard Batler je nakon raskida devetogodišnje veze ponovo zaljubljen.

04.07.2024.

10:50

Izvor: superžena

22
Fatalna i 25 godina mlađa: Ova lepotica je ukrala srce najpoželjnijeg glumca FOTO
Profimedia

Podeli:

Jedan od najvećih holivudskih šmekera i miljenika, glumac Džerard Batler (54), uz čije ime se vežu slavne lepotice, navodno je ponovo u vezi - sa 25 godina mlađom manekenkom i zvezdom "Sports Illustrated" Peni Lejn.

Par je viđen u romantičnoj šetnji, a kasnije i u jednom lokalnom pabu, a delovali su veoma prisno i odavali utisak da među njima postoji nešto puno više od prijateljstva.

Lepu manekenku je sve vreme zabavljao, pa se stalno smejala, a u jednom momentu joj je ruka završila na njegovom ramenu, te je bilo očigledno da su ili već u vezi ili tek na putu do toga.

Fotografije manekenke i glumca objavio je "The Sun", a njih dvoje se povodom navodne veze još nisu oglašavali.

Profimedia

Peni Lejn poznata je po saradnji s brojnim prestižnim brendovima, a pojavila se i u Drejkovom spotu 2022. godine. Mnogi zbog njenih slika iz mlađih dana misle da se podvrgla plastičnoj operaciji uvećanja grudi, iako ona to uporno negira.  

Džerarda Batlera povezivali su s rumunskom lepoticom Madalinom Geneom, glumicom Dženifer Aniston i drugima, a pre veze sa Peni je devet godina bio u ljubavi sa dizajnerkom enterijera Morgan Braun.