Veze i odnosi

Ceo svet priželjkuje odgovor: Bred Pit čeka dete s 29 godina mlađom?

Posle njihovog boravka u Veneciji, počele su da kruže glasine o trudnoći.

07.09.2024.

12:53

Izvor: superžena

3
Ceo svet priželjkuje odgovor: Bred Pit čeka dete s 29 godina mlađom?
Profimedia

Podeli:

Bred Pit i njegova nova partnerka, preduzetnica Ines De Ramon, privlačili su radoznale poglede i pažnju javnosti pojavljivanjem na 81. Filmskom festivalu u Veneciji, kada su stavili do znanja da je njihova veza vrlo ozbiljna.

Sada su se pojavile glasine da je devojka holivudskog lepotana navodno u drugom stanju, te da će se par uskoro ostvariti u ulozi roditelja, kako piše portal In Touch.

"Bred i Ines su postali jako ozbiljni, ona se preselila kod njega i o bebi su već razgovarali. Nekome je to možda šokantno, ali oni koji su im bliski se ne bi iznenadili da saznaju da je već trudna. Bred je u većoj formi od većine muškaraca svojih godina i definitivno ne bi bio prva holivudska zvezda koja ima dete s puno mlađom ženom", rekao je izvor i dodao da su Bred i Ines jako zaljubljeni i da, iako ne planiraju da se venčaju, Bred navodno često ističe da je ona najjednostavnija žena s kojom je bio.

Profimedia

Da li će ostati samo na glasinama ili će Bred Pit krenuti stopama svojih kolega, recimo Ričarda Gira (koji je treće dete dobio u 71. godini, sa 33 godine mlađom Alehandrom) i mnogih drugih, vreme će pokazati.

Profimedia/ANSA/FABIO FRUSTACI