Veze i odnosi

Upoznali su se dok su bili u brakovima i 18 godina čekali da se ponovo sretnu — danas žive bajku

Glumac Danijel Krejg uživa u ljubavi sa Rejčel Vajs, a ovaj par se trudi da svoj život drži daleko od očiju javnosti.

07.10.2024.

21:47

Izvor: superžena

1
Upoznali su se dok su bili u brakovima i 18 godina čekali da se ponovo sretnu — danas žive bajku
Profimedia

Podeli:

Popularni Džejms Bond, Danijel Krejg, u ljubavi sa Rejčel Vajs je godinama, a ovaj par nikada nije želeo preterano da priča o svojoj privatnosti. Ipak, u poslednje vreme se često pojavljuju zajedno, pa su tako na proteklom Festivalu u Veneciji privukli mnogo pažnje.

Oni su se upoznali 1992. godine i najpre bili jako dobri prijatelji jer je Krejg tada već bio u braku.

S druge strane, Rejčel je sve do 2010. godine bila u braku sa Darenom Aronofskim, sa kojim je dobila i sina 2006. godine.

I tek tako, iznenada, 2011. godine smo saznali da su se Danijel i Rejčel venčali. Venčanje su napravili u Njujorku, daleko od svih, intimnoj ceremoniji su prisustvovala samo njihova deca, a svoj budući život su i nastavili na taj način.

BACKGRID UK/Profimedia

Rejčel je tada bila i trudna, pa su mnogi bili iznenađeni jer je u tom trenutku imala 48 godina. Ćerku Grejs su dobili 2018. godine.

"Mislila sam da se nikad neću udati, to je činjenica. Nikad nisam imala takve ambicije, zapravo je bilo suprotno. Nisam mogla da se povežem ni s romantičnim komedijama u kojima je poenta priče brak. Ali onda se to, srećom, jednostavno dogodilo u zrelijem trenutku mog života", rekla je Rejčel jednom prilikom.

Njihova ljubav traje i danas, a kako je i sama Rejčel jednom istakla, njihova veza nije ni po čemu posebna, samo su oni stalno pod lupom javnosti.