Veze i odnosi

Fatalni zavodnik vest o gubitku ćerke čuo u Beogradu, smrt prve supruge preboleo kad je upoznao nju

On je jedan od omiljenih glumaca koji su igrali Džejmsa Bonda, a zahvaljujući dobrom izgledu dobio je titulu večnog zavodnika.

07.10.2024.

19:47

Izvor: superžena

2
Fatalni zavodnik vest o gubitku ćerke čuo u Beogradu, smrt prve supruge preboleo kad je upoznao nju
Profimedia

Podeli:

Pirs Brosnan je pažnju privukao još sedamdesetih, a njegov život su obeležile dve velike ljubavi i jedna tragedija.

Holivudski zavodnik je najpre bio u braku sa Kasandrom Haris, australijskom glumicom, koju je oženio još 1980. godine.

"Kakva predivna žena... Ni na trenutak nisam pomislio da je ona neko s kim ću provesti 11 godina svog života. Nisam ni pokušavao da joj se udvaram, samo sam želeo da uživam u njenoj lepoti i ličnosti", rekao je Brosnan.

Zajedno su tri godine kasnije dobili sina Šona, a bajkovitost je potrajala sve do 1987. godine. Kasandra se tada razbolela i saznali su da ima rak jajnika. Umrla je 28. decembra 1991. samo dan nakon što su proslavili godišnjicu braka.

Profimedia

Tih nekoliko godina njene borbe Pirs je čak i karijeru ostavio po strani kako bi bio uz nju.

"Život se menja kada vaš partner dobije rak. Vaš raspored, rutina, način na koji posmatrate svet… Sve se to menja, jer se bavite smrću. Hemoterapije, jedna operacija, druga, treća, četvrta… Kesi je bila vrlo pozitivna, imala je neverovatnu energiju. Gubitak je užasan, to se održavalo i na našu decu."

Nakon njene smrti, glumac je mislio da više nikada neće moći da voli nijednu drugu ženu. Imao je psihičke probleme, borio se sa depresijom i sve vreme bio posvećen svom sinu, ali i Kasandrinoj deci iz prvog braka.

U njegov život je 1994. godine ušetala Kili Šej Šmit, novinarka, koju voli i danas. Njih dvoje su se upoznali u Meksiku i baš ona mu je pomogla da se izbori sa depresijom. Venčali su se 2001. godine i dobili dvojicu sinova.

Profimedia

Uprkos svemu, Pirs je ostao blizak sa Kasandrinom decom, a njena ćerka Šarlot je preminula isto od raka jajnika u 42. godini. Ta vest je glumca sačekala u Beogradu dok je snimao film "Novembarski čovek".