Aktuelno

Imamo novi omiljeni modni dodatak – društvene mreže je preplavio VIDEO

Imate li i vi ovu praktičnu stvarčicu koja je u međuvremenu postala i modni dodatak?

15.06.2024.

13:32

Izvor: superžena

0
Imamo novi omiljeni modni dodatak – društvene mreže je preplavio VIDEO
Ground Picture/Shutterstock

Podeli:

Društvene mreže najbrže učine da neki predmet, odeća, nakit ili obuća, pa čak i druge stvari postanu popularne, a poslednjih meseci, pa i godina, to su termos boce, koje su brzinom munje preplavile i prodavnice i gotovo da ih ima svaki brend u svojoj ponudi.

Postale su "omiljeni modni dodatak" Tiktoka i drugih društvenih mreža, a možete ih pronaći u raznim varijantama - od svih boja do svih veličina i raznih materijala izrade.

Postoje različiti proizvođači, a poslednjih godina su na društvenim mrežama popularne i termos čaše, koje korisnice (a i korisnici) hvale zbog toga što su odlična stvar za nošenje na posao ili trening.

Najveća i najpopularnija termos boca košta oko 60 eura, a brojne influenserke se ne snimaju bez ovog "modnog dodatka" koji je postao toliko tražen zahvaljujući, pre svega, isključivo društvenim mrežama. 

Tokom 2022. došlo do povećanja prodaje ovog proizvoda od 275 posto u odnosu na prethodnu godinu, a prodaja u SAD-u svih veličina čaše porasla je za 751 posto do danas, piše Klix.ba.