Aktuelno

Jedni vole, a drugi preziru njen izgled: Gole grudi i pozadina uvek su u prvom planu FOTO

Latino diva Dženifer Lopez bila je, takođe, jedna od zvanica Met gale za 2024. godinu. Međutim, ovog puta se našla u potpuno drugačijoj ulozi.

07.05.2024.

15:49

Izvor: superžena

22
Jedni vole, a drugi preziru njen izgled: Gole grudi i pozadina uvek su u prvom planu FOTO
Profimedia

Podeli:

Ona je zajedno sa glumcem Krisom Hemsvortom vodila ovogodišnji modni događaj, a svi prisutni su ostali bez teksta kada se pojavila na crvenom tepihu u haljini od kristala.

Njena toaleta je delo italijanske modne kuće "Schiaparelli", a inspiraciju za ovu kreaciju modni dizajneri su, kako kažu za "Vog", pronašli u metamorfozi leptira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Inspiracija za ovaj izgled je leptir koji se transformiše u nešto lepo", rekli su.

I frizer slavnih ličnosti Lorenzo Martin, koji je stilizovao Lopezinu frizuru za ovu priliku, je istakao da ga je, upravo, taj prirodni proces inspirisao:

"Baš kao i leptir, želeli smo da njena kosa bude prelepa, da izgleda sveže".

Međutim, nisu svi oduševljeni...

I dok stručni modni žiri veruje da je latino diva dala pravilan odgovor na temu Met gale - "Uspavane lepotice: ponovno buđenje mode", korisnici Eksa (bivšeg Tvitera) tvrde suprotno.

Većina piše da pop-pevačica nije pokazala ništa inovativno ove godine, već da je samo reciklirala izgled iz prethodnih godina.

Kako se vidi iz gorenavedene objave sa Eksa, duboki dekolte, oskudne haljine i svetlucavi materijali haljina su, očigledno, primarne karakteristike svih pevačicinih odevnih kombinacija za Met galu.