Aktuelno

Povratak modnog trenda iz 2000-ih: Zbog ovog stajlinga niko nije skidao pogled s nje FOTO

Zendaja je na Nedelji mode u Parizu privlačila poglede u jednom od najzanimljivijih stajlinga, a nosila je komade modne kuće "Luj Viton".

04.10.2024.

9:01

Izvor: superžena

0
Povratak modnog trenda iz 2000-ih: Zbog ovog stajlinga niko nije skidao pogled s nje FOTO
Profimedia

Podeli:

Na Nedelji mode u Parizu bila je i jedna od najpopularnijih pevačica i glumica, Zendaja, i to na reviji "Luj Viton" za proleće 2025. godine. U skladu sa prilikom i brendom, Zendaja se pojavila u jednoj od najzanimljivijih modnih kombinavija, te nas podsetila na trend sa početka 2000-ih.

U pitanju je, naravno, sve iz kolekcije "Luj Viton", a njen izgled stilizovao je poznati Lou Roač. Zendaja je podsećala na modnu ikonu osamdesetih zbog strukiranog crno-belog sakoa sa širokim ramenima, ali i na početak 2000-ih, kada je bila u trendu penasta voluminozna balon suknja.

Ovih dana se upravo ovaj komad odeće vraća na velika vrata, što već možemo videti na brojnim poznatim damama.

Profimedia

Zendajin izgled je često proizvod saradnje s modnom kućom "Luj Viton", tako da nije prvi put da se pojavila od glave do pete u njihovom stajlingu.

Pokazala je izvajane noge u mrežastim hulahopkama i visokim potpeticama, a akcenat je bio i na njenom dekolteu zbog sakoa ispod kojeg nije nosila ništa, a koji je ukrašen i zanimljivim detaljem - crvenom maramicom.

Profimedia