Aktuelno

Bake znaju: Genijalan trik za preuske farmerke – odradite ovo i stajaće vam savršeno VIDEO

Kupili ste omiljene farmerke i shvatili da su vam male? Genijalan trik s TikToka mogao bi vas iznenaditi.

07.10.2024.

12:07

Izvor: superžena

1
Bake znaju: Genijalan trik za preuske farmerke – odradite ovo i stajaće vam savršeno VIDEO
Andrey_Popov/Shutterstock

Podeli:

Sigurno se i vama desilo da kupite farmerke ili pantalone u koje ste se zaljubili na prvi pogled i dođete kući, pa se razočarate jer su vam - ipak - preuske. Na kraju završe na dnu ormana i čekaju priliku koja kao da nikada neće doći... Dobro poznat osećaj, zar ne?

Jedna blogerka je imala upravo to iskustvo, ali i sreću da joj je baka dala genijalan trik koji je želela da podeli sa svojim pratiteljkama.

Lili Šohnekht objasnila je na TikToku da je svoje pantalone kupila u manjoj veličini, jer je jedina bila dostupna (i ovo vam je dobro poznat osećaj, sigurni smo!). Međutim, shvatila je da su joj male čim ih je probala, pa je odlučila da baku upita za savet.

I dobila ga je - da se istušira u njima!

"Pričala sam o njima s bakom, a ona me pitala da li sam otišla pod tuš u njima. Rekla sam da naravno nisam, a ona mi je savetovala da to uradim i da zatim u mokrim farmerkama šetam po kući..."

"Razvuci ih i pusti da se osuše na vazduhu, nikako ih ne stavljaj u mašinu", rekla joj je baka, a ona je pratila ova uputstva i pokazala kako to na kraju izgleda.