Aktuelno

Starija, a lepša i zgodnija: Glamurozna "domaćica" sija u najlepšem društvu FOTO

Raskošno izdanje Eve Longorije u Parizu, u odvažnoj haljini i prvi put u društvu šestogodišnjeg sina.

06.10.2024.

18:43

Izvor: superžena

1
Starija, a lepša i zgodnija: Glamurozna "domaćica" sija u najlepšem društvu FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumica Eva Longorija blistala je u srebrnoj haljini na crvenom tepihu Global Gift Gale u Parizu, a prvi put je pozirala u društvu šestogodišnjeg sina Santijaga, kojeg ima sa suprugom Bastonom.

Zvezda serije "Očajne domaćice" kao da je svakim novim pojavljivanjem sve lepša, zgodnija, ali i srećnija.

Za ovu priliku ponela je srebrnu, šljokičastu dugu haljinu bez naramenica koja je maksimalno istakla njenu zavidnu figuru i srebrne sandale s kaišima.

Profimedia

Haljina je celom dužinom providna, ali pažljivo osmišljena srebrnim detaljima koji prekrivaju osetljive delove tela, pa gotovo da se ništa i ne vidi.

Odvažnu i veoma svečanu kreaciju je upotpunila dijamantskom ogrlicom uz vrat i efektnom narukvicom, a kosa joj je padala niz leđa. 

Profimedia

Prvi put se na javnom događaju pojavila sa sinom, koji je bio veoma zanimljivo odeven, u skladu sa crvenim tepihom i glamuroznom mamom, a njihovi osmesi dok su pozirai govorili su više od reči.

Profimedia

Zbog višemesečnh projekata na kojima radi Eva se krajem aprila s porodicom preselila u Španiju, ima špansko državljanstvo i kuću u Marbelji koju su ona i sprug kupili početkom 2023. godine. Govorila je jednom prilikom o tome koliko je zaljubljena u Marbelju i sigurna je da će jednog dana tamo ostati da živi.