Aktuelno

Modni kiks najlepše odevene žene Holivuda: Čak i u "divljem" izdanju blista FOTO

Blejkl Lajvli se sa suprugom Rajanom Rejnoldsom pojavila u veoma nesvakidašnjem izdanju, budući da smo navikli na njen nepogrešivi modni stil.

14.10.2024.

12:41

Izvor: superžena

0
Modni kiks najlepše odevene žene Holivuda: Čak i u "divljem" izdanju blista FOTO
Profimedia

Podeli:

Slavni holivudski par Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds sinoć su uživali u večeri sa Tejlor Svift i Travisom Kelsijem, a izlazak u četvoro privukao je puno pažnje, naročito što se glumica pobrinula da auftitom privuče sve paparace.

Uživali su u popularnom njujorškom kvartu Soho, a Blejk Lajvli je bila u potpuno neočekivan izdanju. S obzirom na to da je uvek viđamo perfektno obučenu od glave do pete, pa je i na Met Gali 2018. godine ostavila dubok trag haljinom koju još uvek niko nije uspeo da nadmaši, ovog puta je mnoge "razočarala".

Očigledno je da prati modne trendove, pa se pojavila u bordo boji - najpopularnijoj ove sezone, ali ovom kombinacijom nije osvojila modne stručnjake. Nosila je pletenu haljinu s providnim detaljima i velikim šlicem sa strane, a ispod mrežaste čarape u istoj boji s iscepanim delovima.

BACKGRID USA/Profimedia

Upotpunila je ovaj pomalo čudni autfit Chanel torbom i nakitom, a bila je i našminkana u bordo tonovima. Kratki i nelakirani nokti govore koliko je glumica prirodna, pa blista i osvaja čak i onda kada ne postigne modni pogodak. Istina, retko joj to polazi za rukom, pa joj i ovog puta nećemo zameriti...