Aktuelno

Kombinacije boja s kojima nećete pogrešiti: Za skup i elegantan izgled

Topli dani su pred nama, a ove boje učiniće da izgledate savršeno.

30.03.2024.

8:47

Izvor: Blic žena

0
Kombinacije boja s kojima nećete pogrešiti: Za skup i elegantan izgled
HighKey/Shutterstock

Podeli:

Pojedine boje imaju moć da odišu luksuzom, a samo pametna kombinacija boja čini da outfit izgleda skuplje. Ukoliko volite boje, a niste sigurni kako da ih kombinujete, predlažemo vam sledeće kombinacije da izgradite još impresivniji izgled.

Crna i bela

Kombinacija koja nikada ne izlazi iz mode i uvek deluje skupoceno jeste crno-bela. S njima nikada nema greške, a u svim varjantama izgledaćete maksimalno stilizovano.

Plava i siva

Kontrastiranje toplijih i hladnijih nijansi uvek daje direktnu, snažnu, ali istovremeno i neverovatno klasičnu kombinaciju koja ne zastareva. Sjajna je ideja da kombinujete pastelne nijanse plave bolje i sigurno će se svi okrenuti za vama.

Pink i zelena

Upečatljiva, a opet tako klasična i elegantna, ova kombinacija je sve samo ne dosadan izbor. Kombinovanje pink boje s bilo kojom kontrastnom bojom uvek daje smeo i skup izgled.

Crvena i crna

Crvena je vruća, vatrena nijansa, a kada se nosi s crnim bojama, imate dobitnu kombinaciju za svaku priliku. Crna je neutralna nijansa za mnoge od nas, tako da čini da crvena boja dobije malo svakodnevniji i ležerniji štimung.

Boja lavande i tirkizna

Među pastelnim nijansama kao apsolutna kraljica nadolazeće sezone izdvaja se boja lavande. Još kada je iskombinujete s tirkiznom dobićete pravi "skupi izgled" idelan za sve prilike.