Aktuelno

Veliki nedeljni horoskop: Vage su emotivno rastrzane, Vodolije imaju problema sa saradnicima

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period 05. do 11. septembra 2022. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 04.09.2022.

11:38

Izvor: B92

Veliki nedeljni horoskop: Vage su emotivno rastrzane, Vodolije imaju problema sa saradnicima

Podeli:

OVAN

Hrana

Uživaćete u dobrom zalogaju. Doduše, moguće je da ćete u nekim momentima preterati, ali šta sad – ponekad je potrebno I opustiti se. Samo, izbegavajte namirnice koje vam iritiraju želudac.

Ljubav

Mars u Blizancima kao vaš vladar – podstaknut je i aktiviran komunikacijom, novim poznanstvima, flertovanjem. Društveni ste i dobro se snalazite u kontaktima sa suprotnim polom, umete da lako zainteresujete one sa kojima se susrećete. Male su šanse da slobodni uplove u stabilan ljubavni odnos, ali su zato velike šanse da se dobro provedete, zabavite i upoznate one sa kojima možete razvijati priču na dalje. Zauzeti Ovnovi – nervoza između partnera i vas će proizilaziti uglavnom iz nerazumevanja ili zbog toga što ni jedno ni drugo nećete biti voljni da se prilagodite i popustite. Ili zbog tajni koje nosite.

Posao

Atmosfera na poslu je takva da vas non stop nešto iritira – tehnički problemi, greške ili pak osobe sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi. Ukoliko u ovoj sedmici imate neke obuke, seminare ili pak kraća poslovna putovanja – ova dešavanja će vam verovatno donositi veliku nervozu jer vam remete organizaciju i planove. Koliko god da se osećate rastrgnuto na više strana, ipak je ovo vrlo aktivan period za vas u kojem imate dovoljno energije da sve uspešno privedete kraju. Verovatno iz drugog puta.

Zdravlje

Pojačana nervoza. Osetljivost disajnih organa, povrede.

BIK

Hrana

Osim u danima oko punog Meseca kada možete preterivati ( a i više povedite računa o ispravnosti i roku trajanja namirnica) – tokom ove nedelje prijaće vam manji obroci, sa više povrća.

Ljubav

Prelazak Venere u znak Device će prijati slobodnim Bikovima, jer ovo je energija koju razumete i koja vam prija a isto tako – ovo je i vaše polje ljubavi i zabave. Kod nekih od vas već sada (neki će ipak morati da sačekaju sledeću nedelju) postoje šanse za nove kontakte ili za intenziviranje postojećih. Bićete aktivni u kontaktima sa prijateljima ili preko društvenih mreža. Pojedini Bikovi mogu biti podstaknuti i preko poslovnog segmenta (neko koga već od ranije poznaju). Zauzeti – moguće su manje, prolazne neusaglašenosti. Uglavnom vam je odnos korektan i pored naglašene nervoze kod partnera.

Posao

Trudićete se da svoj posao i obaveze završite na vreme i da se ne mešate mnogo u kolegijalne odnose koji su sada prilično napeti. Komunikacija sa saradnicima i kolegama je u nekoj formi zastoja ili pak vrtite jedne te iste priče a ne pronalazite rešenje. Sve ono što se vezuje za finansije trenutno je vaš prioritet, a izgleda da tu nema nekih spektakularnih pomaka na bolje. Neki od vas mogu pokušati sa dodatnim poslovnim angažmanima, ali sa promenljivim uspehom. Nedelja koja će vas mentalno umoriti.

Zdravlje

Manji problemi sa probavom.

BLIZANCI

Hrana

Pred vama je nestabilna nedelja u kojoj ćete biti bez pravih navika kada je ishrana u pitanju. U nekim danima ćete se prejedati, u drugima se tek povremeno setiti da ni zalogaj u usta niste stavili.

Ljubav

Merkur, vaš vladar u ovoj sedmici kreće retrogradnim hodom i to u polju ljubavi i zabave. Ukoliko ste u proteklom periodu upoznali nekog i pokrenuli komunikaciju, sada može dolaziti do zastoja. Teže ćete se sporazumevati i imati manje vremena za priču. Takođe, kod nekih od vas krenuće intenzivnija razmišljanja o bivšim partnerima ili o nekome koga duže vreme niste videli niti čuli. Kod zauzetih Blizanaca komunikacija i u ovoj nedelji nije baš sjajna. Atmosfera će biti s vremena na vreme napeta, naročito u drugom delu nedelje i naročito kod onih koji dele zajednički prostor ili su u braku.

Posao

Iako je vaša energija sada prilično dobra, ne znači da ćete lako ostvarivati ono što želite. Može da se dogodi da vi lično uradite baš sve kako treba, ali da druge osobe ili okolnosti utiču da se situacija komplikuje, oteže i razvlači. Takođe, teškoću vam mogu stvarati povremeni tehnički problemi. Pun Mesec će uticati na vaše polje karijere naglašeno u drugom delu nedelje – u tom periodu obratite pažnju na informacije koje vam dolaze i ne prihvatajte ih zdravo za gotovo. Finansije – troškovi za kuću.

Zdravlje

Stariji – krvni sudovi. Mlađi – varenje, disajni organi, mogućnost povreda.

RAK

Hrana

Uglavnom solidne navike što se ishrane tiče. Doduše, prijatelji ili članovi porodice mogu primetiti da ste u poslednje vreme smršali ili da baš varirate što se težine tiče.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj relaciji – sledi vam nedelja u kojoj će vaša nervoza biti pojačana a mentalna napetost vrlo prisutna. Polje podsvesti je pritisnuto tranzitom Marsa – da, može ovo da ukaže da kod nekih postoje tajna dešavanja koja donose opterećenje. No, isto tako – ovo može biti i pokazatelj vaše brige i nervoze oko poslovno – finansijskog sektora. I pored oscilacija vašeg raspoloženja – partner će umeti da se postavi na pravi način i doprinese stabilnosti odnosa. Slobodni Rakovi – kontakata sa suprotnim polom ima, ali za sada to može biti samo u okvirima flertovanja i lakih priča.

Posao

Ta nervoza oko finansija jeste sa razlogom – moguće je da vam u ovoj nedelji naleti talas troškova koji će vam vrlo solidno isprazniti novčanik. Posao i obaveze uglavnom pokušavate da obavljate korektno, mada ni tu nema nekih spektakularnih pomaka niti razvoja situacije u pravcu koji vama odgovara. Generalno gledano – nedelja u kojoj ćete dosta žuriti, biti pritisnuti rokovima a nećete baš imati sjajnu komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Nekima od vas sledi najava makar jednog kraćeg poslovnog putovanja.

Zdravlje

Osetljiv stomak, mogući problemi sa virusima i zubima.

LAV

Hrana

Bilo koja „teža hrana“ ili veća količina – kod vas će izazivati problem sa varenjem, sa crevima. Takođe, namirnice morate proveravati što se ispravnosti tiče i izbegavati bilo koju vrstu alkohola.

Ljubav

Kod slobodnih Lavova nema nekih posebnih ljubavnih dešavanja. Ukoliko ste u prethodnom periodu ostvarili neki zanimljiv kontakt, on se sada razvija ali prilično sporo i sa zastojima. Takođe, moguće je da je osoba koja vam se dopada otputovala i da je obim komunikacije smanjen. Generalno gledano – u ovoj nedelji uglavnom imate povremene kontakte a gro vremena ipak posvećujete svojim prijateljima. Zauzeti Lavovi – fokus ste sa partnerskih odnosa skrenuli na ono od čega se živi. Komunikacija sa partnerom nije sjajna – ili je premalo zajedničkog vremena ili ste svako u svojim obavezama i mislima.

Posao

Pun Mesec koji se u ovoj nedelji dešava u znaku Riba govori o preokupiranosti najpre finansijskim segmentom kod vas. A tu situacija baš i nije sjajna. Koliko god da zarađujete –teret troškova i obaveza koje morate regulisati je prilično velik. Što se funkcionisanja u poslu tiče – dosta onog što ste pokrenuli ili pokušali da aktivirate je u zastoju ili nemate dovoljnu podršku od saradnika da biste to razvijali. Imaćete probleme vezane za papirologiju i tehnička sredstva – greške, propusti, zastoji i odlaganja.

Zdravlje

Pojačana nervoza, problemi sa spavanjem.

DEVICA

Hrana

Trudićete se da se na vašem meniju uglavnom nađu izbalansirani obroci – i sa žitaricama i povrćem i mesom i mlečnim proizvodima. Ono što će vam malo kvariti ovu zdravu koncepciju jesu slatkiši.

Ljubav

Ulazak Venere u vaš znak pogoduje slobodnim Devicama – moguće je da u ovom trenutku postoji komunikacija sa nekim koja vas inspiriše i daje vam vetar u leđa. Taj kontakt će se nastaviti, polako ali sigurno vas vodi u potencijalnu ljubavnu priču. Oni koji još uvek nisu zainteresovani ni za koga – vi ste na ulasku u fazu koja može promeniti vaš emotivni status i to prilično brzo i neočekivano. Kod nekih od vas – pojačava se sklonost ka avanturama. Zauzete Device – pun Mesec u partnerskom polju govori o potencijalnim problemima i pojačanoj nervozi između voljene osobe i vas. Na tapetu će biti tajne.

Posao

Mars iz polja karijere, uspeha ali i nadređenih – u kvadratnom je aspektu prema planetama u vašem znaku. Ova energija donosi nepredvidivost, pritisak na vas, promenljivost u planovima i obavljanje više poslova u isto vreme. Troši vas energetski i donosi vam pojačanu nervozu a može uticati i na vašu fokusiranost i organizovanost. U ovoj je nedelji moguća i pojačana napetost u komunikaciji sa saradnicima. Dosta troškova čiji se obim ne smanjuje utiče na vašu finansijsku stabilnost.

Zdravlje

Starije Device mogu imati problem sa cirkulacijom i pritiskom. Mlađi – osetljiv stomak, nervoza.

VAGA

Hrana

Koliko god da ste u poslednje vreme imali problem sa kilogramima i borili se sami sa sobom kada je ishrana u pitanju, sada ćete odjednom primetiti da vas glad ne vuče da svaki čas obilazite frižider.

Ljubav

Venera, vaša vladarka – iz kraljevskog znaka Lava prešla je u znak Device koji vam je iza leđa i koji predstavlja vaše polje povlačenja, tajni i podsvesti. Više opcija imamo u igri – nemogućnost emotivnog ispoljavanja na pravi način jer sa osobom koju priželjkujete imate površnu komunikaciju a ne razvoj odnosa. Dalje – potencijal da vam se dopada neko ko je u vezi, braku i sa kime možda radite ili sarađujete. Treće – monotonija. Što se tiče zauzetih Vaga – nervoza i lošija komunikacija su prisutni. Ukoliko postoje tajne u vašem odnosu – one mogu biti jedna od stavki za obostranu napetost.

Posao

Merkur je u vašem znaku stacionaran (stoji) i krajem nedelje kreće retrogradnim hodom. No, suština je da je u ovom trenutku on prilično neaktivna planeta čije je dejstvo usporeno i smanjeno. Ovo može dovoditi do problema i komplikacija u svemu što želite da pokrenete i dogovorite. Možete imati osećaj da koliko god da ste inspirisani ili koliko god truda da ulažete – sve se odvija sporovozno i sa zastojima. Takođe, komunikacija sa saradnicima i poslovnim partnerima će biti sa dosta nervoze.

Zdravlje

Češći stomačni problemi.

ŠKORPIJA

Hrana

Iz nekog razloga ne uživate u jelu. Možda ste se odlučili za dijetu, možda se trudite da izbegavate namirnice koje ne prijaju vašem stomaku i varenju. A možda jednostavno niste pri apetitu.

Ljubav

Pun Mesec u polju ljubavi i zabave više će pogodovati slobodnim Škorpijama i onima koji su u tajnim pričama – jer će aktivirati strasti i doneti akciju i dešavanja. Šta više, neke od vas može brzinski „ubaciti“ u vrlo vatren, inspirativan, ali naravno – komplikovan odnos. Potencijalna ljubavna dešavanja idu kroz segment izlazaka, prijatelja, društvenosti, a mogu se aktivirati čak i kroz posao. Što se zauzetih Škorpija tiče – daleko je od savršenog, ali trenutno deluje kao da odnos ide na bolje. I dalje ćete se kačiti po istim pitanjima i temama, ali ćete nekako lakše uspevati da ih prevaziđete i rešite. A i strasti će funkcionisati.

Posao

Fokus u ovom periodu je i dalje na finansijskom segmentu. Iako je tu situacija promenljiva, sa naletima većih priliva koji se smenjuju sa poplavama troškova – vi uspevate da nekako držite glavu iznad vode i gurate dalje. Što se poslovnih obaveza tiče – uhvatili ste neki ritam i pokušavate da se organizujete, mada ćete i na dalje imati problem sa neočekivanim situacijama koje vam menjaju planove. Te neočekivane situacije se mogu vezivati za tehniku, papirologiju i nepouzdane saradnike.

Zdravlje

Osetljivo grlo i disajni putevi, stomačne tegobe.

STRELAC

Hrana

Ono što bi vam najviše odgovaralo su meso, povrće, voće. Sve drugo – vrlo malo i kontrolisano. No, pitanje je da li ćete vi sa apetitom koji vas trenutno drži, biti u mogućnosti da se pridržavate ovih saveta.

Ljubav

Slobodnim Strelčevima i dalje stoji pregršt emotivnih prilika i neprilika. No,ukoliko su vaše želje da uđete u nešto što će biti stabilno i trajno....pa, to je zaista malo verovatno. Svaki nov početak će biti obojen brzom zapaljivošću, strastima, dobrom komunikacijom i mnogobrojnim dešavanjima – ali nakon ovakvog starta sledi talas komplikacija,promenljivosti i nestabilnosti. Pa vi ako volite, izvolite. Što se tiče onih koji su zauzeti – jedan dan divno, drugi dan kao rogovi u vreći. Disblans evidentno postoji, kod nekih u većoj kod nekih u manjoj meri. Uspevate vas dvoje da na kraju pronađete kompromis, hajd makar nešto.

Posao

Ta nestabilnost je prisutna i u poslovnom sektoru, naročito u kontaktima sa saradnicima, kolegama, šefovima. Takođe – dok u jednom danu možete završiti milion obaveza, u drugom vam ništa neće ići od ruke i pojaviće se sto i jedna prepreka da vas zakoči i iznervira. U nekom momentu ćete shvatiti da se uzalud trudite u pokušajima da pronađete zajednički jezik i dogovorite se sa nekim ljudima – koliko god da energije ulažete, druga strana neće biti spremna na dogovor ili će ga odlagati.

Zdravlje

Glavobolje, osetljivost sinusa, nervoza.

JARAC

Hrana

U čudnom ste raspoloženju, pa će i vaš apetit praviti velike oscilacije. Iako vas više mogu privlačiti bogatiji ukusi i nešto teža hrana, za vas je najbolje da se ipak okrenete povrću, ribi, mesu, jajima...

Ljubav

Pun Mesec (Mesec inače vlada vašim partnerstvima) u znaku Riba doneće povišenu energiju između voljene osobe i vas,promenljivost raspoloženja i preduslove za lošiju komunikaciju koja se vrti oko starih tema koje niste rešili (i koje nećete rešiti ni sada, da se odmah razumemo). Samo ćete uspevati da iritirate jedno drugo i ništa više. I partner i vi ćete imati svoje gledište na iste stvari, a ta gledišta je sada jako teško usaglasiti i pomiriti. Slobodni Jarčevi – Venera koja je ušla u znak Device vam odgovara po ljubavnim pitanjima jer će vas pokrenuti ako ne u ovoj sedmici, a ono već od naredne.

Posao

Koliko god vi budete pokušavali da racionalno i praktično pristupate svakoj obavezi, svakom dogovoru, svakom kontaktu sa saradnicima i kolegama – uvidećete da su oni sa kojima sarađujete promenljivi, nestabilni, da se na njih ne možete osloniti i računati. Nemogućnost pravog dogovora i poštovanja istog sa onima sa kojima na dnevnoj bazi morate da funkcionišete donosiće vam pojačanu nervozu. Takođe, očekujte tokom ove sedmice veće probleme sa tehnikom, papirologijom, saobraćajem.

Zdravlje

Povrede, nervoza, virusne infekcije.

VODOLIJA

Hrana

U ovoj nedelji kao da nećete uspevati da pobegnete od hrane. Čekaće vas na svakom ćošku da vas mami mirisima, ukusima, izgledom. Oči će vam biti gladne, a onda će i želudac da se pridruži. Prijatno!

Ljubav

Teškoće u dogovorima sa emotivnim partnerom ili neki vid distance. Sad, kod svakog je različito – u nekim vezama postoji onemogućenost da provodite više vremena zajedno, a želite to. U drugim – okrenuti ste svako svojim obavezama pa kad se vidite – vidite. U trećim – niste jedno drugom prioritet i to je evidentno jer ni ne pokušavate da se usaglasite i dogovorite. Kod svih Vodolija postoji potencijal da se razlike i prepreke prebrode kroz emocije i strast. Slobodni – Mars u vašem polju ljubavi i zabave radi, donosi vam pokret, živost i akciju. Može doći do pokretanja nekih priča. Naravno, komplikovanih.

Posao

Pun Mesec u znaku Riba i vašem polju finansija delovaće i pozitivno i negativno. Da, može vam tokom ove sedmice smestiti solidnu sumu novca u džep, ali sa druge strane – otvoriće seriju troškova koje ćete teškom mukom uspevati da zatvarate. Naravno, postojaće i faktor brige po finansijskim pitanjima. Generalno gledano – nedelja pred vama nije jednostavna jer je žurba velika, a realizacija koči i prepreka je puno. Odnos sa saradnicima i kolegama nije jednostavan, previše je napetosti i nervoze.

Zdravlje

Osetljivi su respiratorni sistem i stomak. Pojačana nervoza.

RIBE

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku doneće vam promenljiva raspoloženja. Kada raspoloženja „šaltaju“, šalta i vaš apetit. Napadi gladi smenjivaće se sa potpunim odsustvom apetita. Ne maltretirajte želudac.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku u opozitnom aspektu sa planetama u partnerskom polju i kvadratu sa Marsom u polju doma, stabilnosti, temelja odnosa – baš i ne donosi jednostavnu energiju tokom ove sedmice. Neki parovi će se nervirati zbog finansija, možda prebacivati jedno drugom zbog toga. Drugi će se „kačiti“ zbog same osnove, suštine odnosa i zajedništva. Kompromis se može pronaći, ukoliko postoji obostrana želja. U suprotnom – možete prilično destabilizovati svoju priču. Slobodne Ribe – još uvek su te vaše emotivne šanse samo u naznakama, tek u nekoj početnoj fazi. Još malo ćete sačekati.

Posao

Povremeno se u ovoj nedelji možete osećati kao da ne dobijate pravu podršku – niti od nadređenih, niti od kolega, saradnika. Sve ovo može proizvoditi jaku nervozu kod vas, nepromišljene postupke i odluke, ali i seriju grešaka i propusta. Da, evidentno je da neki problemi postoje ali isto tako – vi ste prilično lično shvatili neke situacije i pomalo ih preuveličali. Malo se povucite i razmislite, ne pravite problem bez problema. Troškovi su nešto pojačani i uglavnom će se vezivati za dom i članove porodice.

Zdravlje

Virusne i bakteriološke infekcije, sklonost povredama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare