Uspešne žene

Jagoda (65) već 40 godina radi kao vulkanizer: "Svaku svoju grešku sam platila" VIDEO

Jagoda Veljković iz Borče je danas iskusna u svom poslu, iako u početku ništa nije znala i želela je da odustane.

24.04.2024.

11:14

Izvor: TV Prva

0
Jagoda (65) već 40 godina radi kao vulkanizer: "Svaku svoju grešku sam platila" VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Ova 65-godišnjakinja se odlučila na neobičan korak usled životne situacije koja je zadesila njenu porodicu, a o tome je govorila u "Jutru" na Prvoj televiziji.

Ovim poslom je počela da se bavi kada se njen suprug suočio sa zdravstvenim problemom, a imali su dve male ćerke. Iako je bilo dana kada je želela da odustane, to nije učinila.

"Svaki početak je težak, ali posle toga, kad naučiš, ide lako, ali bude tu i nekih sitnica koje tada nisam znala. Počela sam zato što je muž imao povredu kičme i morala sam da radim, dvoje male dece... Kad je došlo do te njegove povrede, sve se promenilo", ispričala je Jagoda, danas poznata vulkanizerka u svom kraju, za koju kažu da to radi lakše nego bilo koji muškarac.

"Htela sam u početku da odustanem, zato što nisam znala. Ali muž mi nije dozvolio. Bilo me je sramota, mušterija dođe i ja ne znam da uradim posao... Svaku svoju grešku sam plaćala, sada toga više nema", otkrila je.

"Vulkanizer mora da bude spretan pre svega, a jačina mu treba za neki kamion, traktor... Za auto mu je samo potrebno znanje", rekla je i otkrila da su ljudi bili nepoverljivi prema njoj, ali uz pomoć muža, želje i volje koju je imala, uspela je sve.

Pogledajte video-prilog:

Izvor: Prva