Aktuelno

Retko je viđamo, a društvene mreže prezire: Sada se pojavila i ostavila sve u čudu FOTO

Glumica Skarlet Johanson nedavno je prisustvovala gala večeri udruženja WHCA (White House Correspondents' Association) u Vašingtonu DC, a to je bilo pravo iznenađenje za širu javnost.

28.04.2024.

8:43

Izvor: superžena

0
Retko je viđamo, a društvene mreže prezire: Sada se pojavila i ostavila sve u čudu FOTO
Profimedia

Podeli:

Skarlet se retko kada pojavljuje na velikim događjima, kao što je to ustaljena praksa kod mnogih filmskih zvezda, i vrlo malo priča o svom životu fan filmskog platna.

Ipak, sada je odlučila da svojim prisustvovanjem oda počast novinarima gorepomenutog udruženja.

Profimedia

Društvo na gala večeri pravio joj je američki komičar i suprug Kolin Jos sa kojim je u braku od 2020. godine, a njihove odevne kombinaciej za ovu priliku su pravi prikaz elegantnog načina odevanja.

Kako se vidi, poznata glumica je odabrala belu toaletu, ravnog kroja i upečatljiv crveni karmin, dok se njen suprug odlučio za klasično crno odelo sa leptir-mašnom.

Inače, Johansonova je prošle godine objasnila zašto nema profile na društvenim mrežama, pa čak ni lažne. Ona je u podkastu "The Skinny Confidential Him & Her"  iskreno rekla:

Profimedia

"Ne mogu. Moji ego i mozak su previše krhki. Ja sam poput nežnog cveta", rekla je glumica. Kaže da je ionako anksiozna bez korišćenja društvenih mreža, ali jednom je nakratko imala profil na Instagramu.

"Imala sam Instagram tri dana, a onda sam shvatila da sam provela oko 20 minuta gledajući nečiji profil. Saznala sam da ta osoba ima pitbula i dve ćerke i da živi u Berbanku. Pomislila sam: 'Šta? Upravo sam izgubila 17 minuta svog vremena. Sad osećam da bi trebalo da se preselim u Kaliforniju, nabavim istog psa i promenim svoj život na sve te načine'", prisetila se.

Više o tome možete da pročitate OVDE: