Aktuelno

Jedan snimak razotkrio sve njih: Na fotkama su najlepše žene sveta, a u stvarnosti...VIDEO

...Ne mogu da sakriju prirodan proces starenja.

11.05.2024.

12:42

Izvor: superžena

2
Jedan snimak razotkrio sve njih: Na fotkama su najlepše žene sveta, a u stvarnosti...VIDEO
Profimedia/Dimitrios Kambouris

Podeli:

Nedavno je održana Met Gala, najvažniji modni događaj u svetu, a fotografije izdanja slavnih ličnosti ne prestaju da okupiraju društvene mreže.

I dok su zvezde, poput: pevačice Dženifer Lopez, manekenke Điđi Hadid, pop dive Šakire... objavljivale savršene fotografije na svojim zvaničnim profilima na mrežama, jedan video, koji prikazuje pravo stanje stvari, iazvao je pravu buru na mrežama.

Kako se vidi iz priloženog, lica slavnih ličnosti nisu ni nalik onome što vidimo na mrežama, a fotografije sa Met gale su pomoću raznih aplikacija za ulešavanje obrađene do perfekcije.

A većina njih je "ulepšana" do neprepoznatljivosti...

Bore, naborana koža, prirodan proces starenja... sve se to ne vidi na "zvaničnim" fotografijama ovih javnih ličnosti, a ovaj video-materijal je samo mali podsetnik da savršenstvo ne postoji.

A šta kažu korisnici TikToka?

"Treba nam više ovoga - istine", "Da li ja grešim ili ta količina šminke čini da njihova koža izgleda gore'", "Potrebno nam je više ovakvog sadražaja. U svetu društvenih mreža, medija i filmova, gde svi izgledaju savršeno, pravo je osveženje videti pravu realnost", samo su neki kometari...

@caroline_in_thecity Replying to @Emma Julian here’s some more! Real skin texture from #metgala2024 #met2024 #themetgala #metgala ♬ In This Shirt (Violin) - Dramatic Violin