Aktuelno

Na grudima samo tregeri: Šokirala je stajlingom u Parizu, ovo još nije viđeno FOTO

Bjanka Cenzori uvek ume da iznenadi...

21.06.2024.

9:53

Izvor: superžena

31
Na grudima samo tregeri: Šokirala je stajlingom u Parizu, ovo još nije viđeno FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

I taman kada pomislimo da se slavni par primirio, Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Cenzori ponovo privlače pažnju na sve moguće načine.

Čini se da im je ovog puta uspelo više nego ikad, jer su se u Parizu pojavili u skandaloznom izdanju. Bjanka je promenila frizuru, ali je ostala dosledna izuzetno provokativnim "krpicama" koje nosi i pokazivanju nagog tela, a Kanjeu, koji je bio sav prekriven i gola koža mu se nigde nije videla, očigledno se dopada kada svi zure u njegovu lepšu polovinu.

Jednog dana se Bjanka pojavila u providnom tanga trikou u boji kože, dok je za sledeće pojavljivanje u javnosti izabrala potpuno neočekivanu "odeću".

Jedva je pokrila grudi; preko njih su bile samo dve trake po sredini grudi, nalik tregerima, koje su se preplitale i na donjem delu - uskim pantalonicama izraženo niskog struka.

Ovog puta Kanje nije bio sa Bjankom - uhvaćena je sama u odlasku na večeru, pa su odmah počele glasine da nešto u braku nije u redu, a prolaznici i fotorereporteri su je doslovno opkolili.

Jasno je zbog čega...