Aktuelno

Bred Pit izjavio ljubav 26 godina mlađoj Ines, u komentarima mu se smeju: Ovo nije radio za Anđelinu FOTO

Ljubav između Breda Pita i skoro tri decenije mlađe Ines de Ramon doslovno cveta.

12.09.2024.

20:04

Izvor: superžena

22
Bred Pit izjavio ljubav 26 godina mlađoj Ines, u komentarima mu se smeju: Ovo nije radio za Anđelinu FOTO
Profimedia

Podeli:

Proslavljeni holivudski glumac Bred Pit, čini se da je zaljubljeniji nego ikad, pa je tako poslednjim potezom pokazao koliko mu je stalo do 26 godina mlađe Ines de Ramon, sa kojom već neko vreme uživa u ljubavi.

Ovaj intrigantni par se prvi put pojavio zajedno na Mostri u Veneciji, pa je to bilo njihovo vatreno krštenje. Paparaci u Njujorku ih već nedeljama prate u stopu, a njih dvoje se ni ne trude da sakriju emocije.

Pretpostavlja se da je zbog Ines, Bred promenio i svoj stil, pa tako nakon crne dosadne garderobe, sada uglavnom nosi vedre boje, komade koje nije nosio ni kad je bio mlađi, a ogrlice su posebno zapale za oko.

Upravo je jednom ogrlicom pokazao i koliko mu znači Ines, a mnogi su primetili i da tako nešto nije uradio nikada ni za Anđelinu, ni za Dženifer.

Naime, Pit je počeo da nosi ogrlicu sa priveskom u obliku slova I, a pored toga drži i privezak u obliku strelca, što je jasna asocijacija na njihov zajednički horoskopski znak.

Neki korisnici društvenih mreža ismevaju holivudskog glumca, te govore kako sada izgleda smešno, međutim, on se ne obazire na komentare.