Aktuelno

Silovana pred mužem, a onda i ostavljena: Glumica sa najlepšim osmehom slavi 67. rođendan

Holivudska glumica Fren Drešer slavi 67. rođendan.

30.09.2024.

13:47

Izvor: superžena

1
Silovana pred mužem, a onda i ostavljena: Glumica sa najlepšim osmehom slavi 67. rođendan
AFP Photo Scott NELSON/sn/Profimedia

Podeli:

Holivudska zvezda Fren Drešer je jedna od onih žena koje su uspele da budu nasmejane čak i kada im je život priređivao velike borbe.

Fren Drešer je karijeru počela još sedamdesetih godina.Njena posebna lepota i glas su odmah privkli pažnju, međutim, najviše prašine je podigao njen brak s Piterom Markom Džejkobsonom.

Iako je sve u početku bilo idilično, imali su slavu, uspeh, moć, i naizgled dobar brak, stvarnost je bila drugačija. Nakon više od 20 godina provedenih u braku s Fren, Džejkobson je priznao da je biseksualac.

Oni su se posle toga razveli, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Džejkobson je postao najbolji priijatelj glumici, a osim braka, njih veže i jedan traumatičan događaj koji su preživeli.

Frederick M. Brown/Profimedia

Još 1985. godine u njihov dom su iznenadna upala dvojica muškaraca, vezali su Džejkobsona i terali ga da gleda kako siluju Fren i njenu prijateljicu. Nakon stravičnog događaja, on je krenuo na psihoterapiju i tek tada shvatio da je biseksualac.

Iako već dugo nisu zajedno, oboje uvek napominju da su ipak srodne duše, a Fren ga nikada nije osuđivala zbog njegove nove spoznaje života.

Uporedo s traumom koja ju je zadesila, Fren Drešer je gradila karijeru, ali joj je smetalo što je pored njenog imena uvek pisalo "žrtva silovanja". Nastavila je da ide na psihoterapije i na taj način je uspela da sačuva svoj prepoznatljivi osmeh.