Aktuelno

Slavni fudbaler uživa sa 25 godina mlađom i zbog toga trpi stravične optužbe FOTO

Proslavljeni fudbaler se suočio sa teškim optužbama.

03.10.2024.

20:07

Izvor: superžena

6
Slavni fudbaler uživa sa 25 godina mlađom i zbog toga trpi stravične optužbe FOTO
Profimedia

Podeli:

Nemački fudbaler Mihael Balak (48), nekadašnja zvezda velikih klubova, odgovorio je na glasine koje ga prate u prethodnom periodu.

Naime, on je već neko vreme u vezi sa Sofijom Šnajderhan (23), a njihovu romansu od početka prati loš glas. Navodno je Sofija izlazila sa Balakovim sinom koji je poginuo, pa se nakon toga zbližila sa Balakom.

Podsetimo, fudbalerov sin Emilio je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Lisabonu 2021. godine, a strani mediji su ubrzo preneli kako se Balak sada viđa sa mladom Sofijom. Iako je on potvrdio vezu, oštro je demanotovao sve navode vezane za pokojnog sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Schneiderhan (@sophia.schneiderhan)

"Zbog nedavnih medijskih natpisa osećam se odgovornim da treba da dam objašnjenje: Moja životna partnerka Sofija niti je bivša devojka mog pokojnog sina niti je bila njegova prijateljica. Preduzećemo pravne mere protiv ovih neistina i molimo vas da poštujete našu privatnost", napisao je on na Instagramu.

Sofija je ranije bila manekenka, a sada sa majkom vodi jednu firmu vezanu za dodatke ishrani. Emilio je bio jedan od trojice Balakovih sinova, a život je tragično izgubio vozeći kvad u Lisabonu.