Aktuelno

Tokom godina se menjala, a još uvek je san svakog muškarca: Evo kako danas izgleda FOTO

Holivudska diva Demi Mur spada u red najlepših glumica koje decenijama očaravaju svojim izgledom.

09.10.2024.

14:06

Izvor: superžena

3
Tokom godina se menjala, a još uvek je san svakog muškarca: Evo kako danas izgleda FOTO
Profimedia

Podeli:

Demi Mur je svojom lepotom i smelošću obeležila jedno doba Holivuda, a njen izgled i danas intrigira čak i mnogo mlađe devojke, iako uskoro puni 62 godine.

Ona je za vrlo kratko vreme postala zvezda u Holivudu, a glumom je počela da se bavi na nagovor prijateljice i glumice Nastasje Kinski.

Demi Mur se čak početkom osamdesetih fotografisala naga, ali su te njene fotografije objavljene tek kasnije, kada je postala poznata.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Brak sa Brusom Vilisom je na neki način obeležio njen život. Demi i on su ostali najpoznatiji i najskladniji bivši par Holivuda, a glumica je pokazala i koliko brine o njemu, iako su odavno krenuli različitim putevima. Demi Mur i Brus  Vilis su u braku dobili tri ćerke, a nakon toga, ona se udala za Eštona Kučera i taj brak je potrajao do 2013. godine.

EPA/DANIEL DEME

Kroz sve prethodne godine i decenije, Demi Mur je stalno postavljala nove standarde kada su moda, smelost i izgled u pitanju, a na zanosnoj figuri joj mnogi zavide. Čini se kao da je vreme stalo za slavnu Demi Mur, pa se tako već 20 godina ne menja ni najmanje.

U galeriji pogledajte kako je Demi Mur izgledala na početku i kako izgleda danas.

Ipak, jednom prilikom je otkrila i svoju tajnu.

Kako je navela, redovna hidratacija kojoj ju je majka naučila, ali i izbacivanje alkohola, pomogli su joj da izgleda tako dobro u 62. godini.

Zbog neverovatnog izgleda, Demi Mur se suočila i sa negativnim komentarima, a mnogi su pričali i da je ipak tražila pomoć estetskog hirurga. Ipak, ona se o svemu tome nikada nije oglasila.